Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Hororová nehoda v Chorvátsku: Cudzinec prešiel do odstavného pruhu, pri fatálnej zrážke zomrel 68-ročný muž

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Getty Images, 24sata)

ZÁHREB - Chorvátska polícia informovala o tragickej nehode, ku ktorej došlo v stredu na diaľnici A1 pri meste Bosiljevo. 68-ročný muž zahynul po zrážke s kamiónom.

archívne video

Niekoľkokilometrové zápchy cestou z Chorvátska (Zdroj: Tip čitateľa)

K nehode došlo okolo 11:30. Vodič kamióna (49) zo Slovinska sa nepohyboval v strede svojho jazdného pruhu a v istom momente čiastočne prešiel do odstavného pruhu. Tam narazil do odstaveného auta so záhrebskou poznávacou značkou a do 68-ročného muža, ktorý stál pri svojom odstavenom vozidle.

Chodec zomrel na mieste nehody. Ťažko zranená bola aj 67-ročná spolujazdkyňa, ktorá sa nachádzala v zdemolovanom aute. Obhliadku miesta nehody viedol zástupca krajskej štátnej prokuratúry. Za trestný čin spôsobenia dopravnej nehody v cestnej premávke bol 49-ročný slovinský občan predvedený pred vyšetrovateľa policajného riaditeľstva v Karlovaci. Informuje o tom portál 24sata

Hororová nehoda v Chorvátsku:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: 24sata)

Chorvátska polícia apeluje na vodičov, aby dodržiavali dopravné predpisy a venovali sa plne riadeniu, najmä na diaľniciach. Odstavný pruh slúži len pre núdzové zastavenie a je nebezpečné doň bezdôvodne vchádzať.

Viac o téme: Smrteľná nehodaA1ChorvátskoOdstavný pruh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu