Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Známa Slovenka mesiac po otvorení kaviarne: VLÁMALI sa jej tam zlodeji... KRÁDEŽ!

Lucia Almaksus Zobraziť galériu (2)
Lucia Almaksus (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Lucia Almaksus (29) sa do povedomia verejnosti dostala ešte ako Gachulincová, v ôsmej sérii markizáckej reality šou Farma. Aktuálne je z brunetky úspešná influencerka a podnikateľka. Pred mesiacom otvorila novú kaviareň spojenú so smoothie barom. No podnik si veľmi rýchlo našli aj zlodeji... Vlámali sa jej tam a vykradli ho!

Galéria: Lucia Almaksus

Lucia Almaksus je známa svojou cieľavedomosťou a disciplínou. Svojich sledovateľov na sociálnych sieťach motivuje, aby na sebe tvrdo makali a plnili si svoje sny. Sama neprestáva pracovať a napriek tomu, že je mamou 9-mesačnej dcérky, pred mesiacom otvorila novú kaviareň spojenú so smoothie barom. 

Dlho sa z nej však netešila... Už po mesiaci totiž prišli prvé veľké problémy. Podnik si totiž nevyhliadli len spokojní zákazníci, ale aj zlodeji. „Ahojte, dnes bude Aura otvorená od neskoršej hodiny ako zvyčajne z dôvodu vlámania a krádeže v našej prevádzke,“ informovala Lula na sociálnej sieti Instagram. Čo zlodeji konkrétne ukradli, nešpecifikovala. „Budem vás informovať hneď, keď skončí vyšetrovanie,“ dodala. 

Známa Slovenka mesiac po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram LA)

Viac o téme: Lucia Almaksus Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu