Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Rytmus ako svetová hviezda: Ponúka večeru s fanúšikmi za takmer 400 eur!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Kráľ domácej hip-hopovej scény Patrik „Rytmus“ Vrbovský už 14.9. v plnej O2 Aréne v Prahe pripravuje koncert, ktorý možno nazvať oslavou úspešnej kariéry. Na pódiu sa pred 20-tisíc fanúšikmi v jeho spoločnosti predstaví aj raper Ego, spevák a hudobník Igor Kmeťo, speváčka Tina, jeho bývalá partnerka Dara Rolins, či domáci raper Viktor Sheen. Pre fanúšikov si tentoraz Rytmus s jeho tímom pripravil netradičnú príležitosť.

Najvernejší fanúšikovia si okrem koncertu budú môcť s Patrikom užiť aj nezabudnuteľnú večeru v pražskej reštaurácii. Osobne sa s Rytmusom nielen stretnú, ale budú sa môcť s umelcom vyfotiť a rovnako aj porozprávať. Neskôr sa v luxusnej reštaurácii bude podávať vyladené 5-chodové menu.

„Práve teraz sme dali do predaja limitované miesta na spoločnú večeru, ktorú si vychutnáme deň pred koncertom. Ukážem Vám ako sa stavia stage a uvidíte aj moju šatňu. Som rád, že môžeme spoločne spojiť naše svety na tieto chvíle. Veľmi sa na vás teším,“ konštatoval Rytmus vo videu na sociálnej sieti.

Lístok na nezabudnuteľnú večeru a sprievod po O2 Aréne v Rytmusovej spoločnosti si fanúšikovia môžu zakúpiť za 389 eur. Takýto typ tzv. „Meet and Greet“ (stretni sa a pozdrav sa) so svojim obľúbeným intepretom je u nás rozhodne jedinečnou príležitosťou ako možno zažiť obľúbeného umelca aj v inej ako len koncertovej polohe. V zahraničí sa podobné akcie tešia úspechu nielen v hudobnej brandži.

Rytmus ako svetová hviezda:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ticketmaster.cz)

Viac o téme: Rytmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu