Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Dali ste si vytetovať meno svojej polovičky? Chybu, varuje tatér Ľubo! Môžete dopadnúť ako táto žena

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Veľa ľudí sa rozhodne ukázať lásku k svojej polovičke nielen milými a romantickými gestami, ale aj tetovaniami. Dávajú si na telo tetovať mená a v niektorých prípadoch dokonca podobizne svojho vyvoleného či vyvolenej. Slovenský tatér však varuje ľudí pred podobnou praktikou.

Ako dôkaz použil video s jednou z jeho klientok. „Prosím, nedávajte si tetovať mená svojich partnerov! Táto baba prišla ku mne v kritickom stave a musel som jej dať prvú pomoc,“ zavtipkoval tatér Ľubomír Frančiak v popise videa, ktoré publikoval na Facebooku. Na záberoch vidno ženino tetovanie, ktoré pozostáva z jediného slova: Róbert.

Dali ste si vytetovať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Ľubomír Frančiak Tattoo)

Ako je zjavné z popisu videa, neznáma žena sa s mužom rozišla, no tetovanie je zostalo. Rozhodla sa preto navštíviť tetovací salón, kde umelec šikovne prekryl mužské meno ilustráciou mačky a niekoľkými abstraktnými farebnými objektmi. Ostatní používatelia sociálnej siete na sebe nenechali dlho čakať a vrhli sa do sekcie komentárov.

„Jediné meno, čo som si dala vytetovať, bolo meno syna,“ uviedla jedna z komentujúcich. „Z kaluže do blata,“ napísal druhý. „Som v manželstve 10 rokov, no meno manžela by som si nedala vytetovať, ani on moje,“ pridala sa tretia. „Stačilo prepísať na Robertko,“ zavtipkovala štvrtá komentujúca. „Nebola to Carmen?“ zažartovala iná používateľka sociálnej siete, čím odkázala na manželku slávneho podnikateľa Roberta Geissa.

Viac o téme: TetovanieMenoTetovací salón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu