Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Trapas známej hudobníčky: Zaspievala americkú hymnu… Fanúšikovia hovoria o najhoršom prevedení v histórii!

Ingrid Andress Zobraziť galériu (3)
Ingrid Andress (Zdroj: SITA)

ARLINGTON - Takto si svoje vystúpenie zrejme nepredstavovala. Americká speváčka Ingrid Andress (32) sa počas včerajšieho dňa predstavila na bejzbalovom zápase v Arlingtone, kde pred zápasom zaspievala národnú hymnu. Tá sa jej však podľa fanúšikov príliš nepodarila a mnohí jej vystúpenie označili za najhoršie prevedenie, aké kedy počuli.

Ingrid Andress patrí medzi úspešné speváčky a jej najväčšie hity majú na Youtube milióny zhliadnutí. Počas svojej kariéry bola už 4-krát nominovaná na cenu Grammy a aj keď si ocenenie ani raz neodniesla domov, tak je to známka jej obrovského talentu. 

Ingrid Andress
Zobraziť galériu (3)
Ingrid Andress  (Zdroj: SITA)

Počas včerajšieho dňa však predviedla vystúpenie, na ktoré bude chcieť čo najskôr zabudnúť. Na zápase MLB totiž spievala americkú hymnu, ktorá sa jej však podľa názorov fanúšikov vôbec nepodarila a mnohí napísali, že horšie prevedenie v živote nepočuli. 

„Toto je zrejme najhoršie prevedená hymna, akú som kedy počul," napísal jeden z fanúšikov. „Myslím, že sa všetci zhodneme na tom, že hymna v podaní Ingrid Andress zlomila mnohé srdcia," pridal sa ďalší. „Nočné kluby môžu túto verziu púšťať pred záverečnou, aby odtiaľ dostali ľudí," doplnil ďalší komentujúci.

Viac o téme: Ingrid Andress
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu