Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Po hviezde Mafstory pátra POLÍCIA: Príkaz na ZATKNUTIE!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ )

BRATISLAVA - Pamätáte si ešte svalnáča Lukáša Hoffmana, ktorý si zahral v jojkárskych seriáloch Odsúdené či Mafstory? V minulosti mal obrovské probrémy s drogami a posledné správy hovorili o tom, že sa k svojim zlozvykom vrátil. Aktuálne sa objavil v pátraní polície. Je naňho vydaný zatykač!

Lukáš Hoffman v minulosti dostal od televízie Joj druhú šancu na lepší život. Mohol sa postaviť na nohy a vďaka dobrej práci upratať aj svoje súkromie. Bohužiaľ v roku 2018 sa začalo hovoriť o tom, že herec opäť podľahol drogám. Naposledy sa o ňom písalo pred rokom, kedy bol videný v uliciach Bratislavy, ako sa túla s bezdomovcami a je výrazne vychudnutý.

No a zdá sa, že sa mu odvtedy na nohy dostať nepodarilo. Aktuálne sa totiž jeho fotka objavila v pátraní slovenskej polície. Ako informuje portál Patranie.sk muži zákona ho hľadajú, pretože je naňho vydaný príkaz na zatknutie. Ten podľa § 73 Trestného poriadku je vydaný zrejme preto, že ho nebolo možné predvolať a zabezpečiť jeho prítomnosť na výsluchu alebo inom úkone. 

Po hviezde Mafstory pátra
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Patranie.sk)

 

Príkaz na zatknutie • HOFFMANN Lukáš https://patranie.sk/?p=24102

Posted by Patranie.sk on Monday, July 15, 2024

 

Viac o téme: MafstoryLukáš HoffmanOdsúdené
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu