Nedeľa27. október 2024, meniny má Sabína, zajtra Dobromila

Manželia s takmer 40-ročným vekovým rozdielom opäť šokujú: Budú z nich... Veď to je choré! Kruté odkazy ľudí

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

GEORGIA – Šesťdesiattriročná Cheryl McGregorová sa v roku 2021 vydala za dvadsaťšesťročného Qurana McCaina. Ich vzťah pobúril mnoho ľudí na sociálnych sieťach. Novinka, o ktorú sa nedávno podelili, však ľuďom doslova vyrazila dych.

Dvojica z mesta Rome v štáte Georgia sa prvýkrát stretla v roku 2012, keď mala Cheryl 52 a Quaran len 15 rokov. V tom čase obaja pracovali v Dairy Queen, americkom reťazci rýchleho občerstvenia. Znova sa stretli v roku 2020 a o rok neskôr sa vzali. Ich obrovský vekový rozdiel im však nebráni žiť život, o akom vždy snívali. V emotívnom videu na TikToku sa pár nedávno podelil o to, že budú mať dievčatko. Keďže Cheryl už nie je schopná otehotnieť prirodzene, pár sa rozhodol pre náhradné materstvo.

Ich video však rozdelilo ľudí na dva tábory. „Ste roztomilý pár. Vek je len číslo,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Vidíme, že sa obaja bezpodmienečne milujete,“ pridal sa ďalší. „Ach, zlatko, Cheryl, to je také milé,“ napísal tretí. Iní sa nedokázali preniesť cez priepastný vekový rozdiel. „Dúfam, že bude žiť dosť dlho na to, aby sa mohla stretnúť s dieťaťom,“ uviedol komentujúci. „Toto je šialené,“ napísal druhý. „Niektorí obyvatelia domova dôchodcov, v ktorom pracujem, vyzerajú mladšie,“ komentoval ďalší. „To úbohé dieťa nebude mať matku,“ dodal štvrtý.

Zatiaľ čo Cheryl už má deti a vnúčatá, tvrdí, že spolu s manželom si zaslúžia mať aj vlastné deti. „Chápeme, že možno nebudem žiť tak dlho, ako Quaran, ale verím v neho,“ povedala Cheryl, informuje portál news.com.au. „Ak tu nebudem ja, on to zvládne. Bude z neho skvelý otec. Aj naša rodina podporuje naše rozhodnutie mať deti,“ uviedla ďalej a dodala, že spočiatku sa im blízkym tento nápad príliš nepozdával.

Manželia s takmer 40-ročným
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Kvôli vekovému rozdielu je pár tiež často terčom kritiky na sociálnych sieťach. „Ľudia na sociálnych sieťach nás veľmi nenávidia,“ povedal Quaran. „Hovoria, že chodím so svojou babičkou. Nechodím. Cheryl je mladšia ako moja stará mama. Nelíšime sa od žiadneho iného páru, láska je láska,“ dodal.

Viac o téme: ManželiaVekový rozdielNáhradné materstvoCheryl McGregor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu