Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Cibulkovej LUXUSNÁ dovolenka v Chorvátsku: Obavy pred odchodom!

Dominika Cibulková s rodinou na dovolenke Zobraziť galériu (12)
Dominika Cibulková s rodinou na dovolenke (Zdroj: psc)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková prežila dlhé roky na tenisových kurtoch. Tvrdý tréning a súťaženie išli ruka v ruke cestovaním po celom svete. A to si nevie odoprieť ani po skončení kariéry. Ibaže teraz cestuje s rodinou.

Len nedávno sa Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom vrátili z dovolenky v Grécku. Výnimočná bola tým, že na nej boli bez detí, čoho sa Dominika spočiatku obávala: „Už teraz neviem, ako to vydržíme týždeň bez detí, je to prvýkrát na tak dlho. Lebo 2-3 noci sú fajn, ale týždeň je veľmi dlho. Verím, že to vydržíme“, povedala pred odchodom. O deti bolo zatiaľ dobre postarané, takže Dominika mohla celkom spokojne krivky svojej postavy v plavkách vystavovať na obdiv. Po tom, čo schudla 18 kíl, jej to naozaj pristane.


Aj keď deti boli zatiaľ v úžasnej starostlivosti obidvoch babičiek, ani ony – čo sa týka dovoleniek – nevyšli naprázdno. Manželia sa aj s deťmi spontánne rozhodli vycestovať na ďalšiu dovolenku – a už s deťmi. „Po 5tich rokoch sme dali opäť šancu Chorvátsku a tento krát sme neoľutovali. Na ostrove Ugljan otvorili čerstvo nový, krásny, čistý a dizajnový rezort, ktorý predcuje všetko, čo som zatiaľ v Chorvátsku mala šancu zažiť. Ideálne na dovolenku s rodinkou či kamošmi, 50min let do Zadaru, do 30min od odovzdania batožiny už na svojej vilke“, pochválila sa na sociálnej sieti a pridala aj zábery, ako si tam užívajú leto. 

Cibulkovej LUXUSNÁ dovolenka v Chorvátsku: Obavy pred odchodom! (Zdroj: FB Dominika Cibulková)

Viac o téme: Dominika CibulkováDovolenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu