Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Nové informácie o brutálnej zrážke motocyklistu s medveďom: Ťažko raneného muža ratoval vrtuľník, zviera hľadali

Motocyklista po zrážke s medveďom utrpel vážne zranenia Zobraziť galériu (2)
Motocyklista po zrážke s medveďom utrpel vážne zranenia (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

JARABÁ - Hrôzostrašná dopravná nehoda sa stala v nedeľu večer v obci Jarabá. 53-ročnému motocyklistovi vbehol do cesty medveď. Zrážke už nedokázal zabrániť. Podľa najnovších informácií muž utrpel ťažké zranenia a na chvíľu stretil vedomie. Medveď po nehode ušiel do lesa.

Polícia zverejnila nové informácie o brutálnej nehode, ktorá sa stala včera 7.7. po 18:00 hodine na ceste I/72 v katastrálnom území obce Jarabá v okrese Brezno. 53-ročnému motocyklistovi náhle vbehol do cesty medveď. Ten už zrážke nedokázal zabrániť.

archívne video

Dopravná nehoda v bratislavskej Petržalke (Zdroj: Tip čitateľa)

"Pri nehode utrpel ťažké zranenia a bol transportovaný leteckými záchranármi do nemocnice. Jeho spolujazdkyňa vyviazla len s ľahkými zraneniami a bola ošetrená na mieste," poznamenala banskobystrická polícia na sociálnej sieti. Podľa leteckých záchranárov mal muž po zrážke na chvíľu stratiť vedomie. "Muž pri zrážke utrpel poranenie hlavy s krátkodobou stratou vedomia a ďalšie poranenia viacerých častí tela. Po poskytnutí neodkladnej zdravotnej starostlivosti bol pacient preložený na palubu a s tzv. polytraumou letecky transportovaný do FN F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici, kde si ho prevzali lekári traumatímu," skonštatovala letecká záchranná služba.

Motocyklista po zrážke s medveďom utrpel vážne zranenia
Zobraziť galériu (2)
Motocyklista po zrážke s medveďom utrpel vážne zranenia  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

Medveď po nehode ušiel do lesa, kde sa ho však podarilo nájsť Zásahovému tímu medveďa hnedého. "Dychová skúška u vodiča bola negatívna. Škoda na motocykli bola odhadnutá na 600 eur. Zranené zviera po nehode ušlo do lesa, kde ho našiel a eliminoval Zásahový tím medveďa hnedého- juh," dodala polícia.

Viac o téme: NehodaMedveďMotocyklistaJarabá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu