Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Priznanie speváka Roba Opatovského: Odtajnil, čo dosiaľ vedela iba jeho žena!

Robo Opatovský Zobraziť galériu (9)
Robo Opatovský (Zdroj: archív RO)

BRATISLAVA - Poznávacím znamením Roba Opatovského je dobrá nálada, optimizmus, úmysel baviť ľudí a odbremeniť ich od každodenných starostí. Napriek dobrým vlastnostiam však vraví - Nie som ideálny chlap!

Len nedávno Robo Opatovský uviedol na trh nový videoklip k skladbe s odvážnym názvom - Nie som ideálny chlap. Táto skladba sa pritom od predchádzajúcich hitov Muž a žena, Po čom ženy túžia, Ruku na srdce či ostatnom singli Šťastná značne líši. „Je veľmi energická, rytmická a tancujú na ňu i chlapi,“ usmieva sa Robo Opatovský a dodáva: „Pamätám si, keď som koncom minulého roka pozval k nám domov na návštevu rodinu aj priateľov a presne túto pesničku som v obývačke poriadne vypeckoval. Po pár minútach sme na ňu tancovali všetci.“

Okrem toho, že táto pieseň je podľa Roba Opatovského tou najtanečnejšou, akú kedy vydal, dominantné postavenie v jeho bohatom repertoári má i samotný videoklip. Režisér Valo ho totiž obsadil nielen do hlavnej úlohy, ale v deji mu pridelil aj jednu akčnú scénu. „Pripadal som si ako Belmondo, ktorý nebezpečné kúsky točil bez kaskadéra a ja som sa pri jednej scéne ocitol v totožnej pozícii,“ priznáva spevák, ktorý si miestami položil otázku, či sa režisér nezbláznil.

Priznanie speváka Roba Opatovského: Odtajnil, čo dosiaľ vedela iba jeho žena! (Zdroj: RO/TH)

„Videoklip sme nakrúcali dva dni, čo bola pre mňa absolútna novinka,“ ozrejmuje Robo a dodáva aj pár slov na margo svojho hereckého výkonu. „Bolo vlastne zbytočné zháňať herca, keď toho nedokonalého chlapa môžem vierohodne zahrať ja,“ prezrádza spevák a pridáva i ďalšie detaily: „Až jednotlivé scény, v ktorých nechýbali rozhádzané ponožky po celom byte, chlapík v bare na párty, zatiaľ čo ho manželka čaká doma pri sviečkach a dobrej večeri, ma utvrdili v tom, že to so mnou nie je až také zlé, hoci vôbec netvrdím, že som ideálny,“ smeje sa Robo Opatovský. 

Viac o téme: Robo OpatovskýVideoklipNie som ideálny chlap
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu