Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

Modelka Štefková si z detstva spomína na TRÁPENIE: Svojej dcére to nikdy nespravím!

Svadobný deň Sone Štefkovej
Svadobný deň Sone Štefkovej (Zdroj: Instagram DA)

BRATISLAVA - Koncom roka 2021 sa modelka Soňa Štefková stala po prvý krát mamou. Na svet priviedla dcérku Lily a neprešiel ani mesiac a jej priateľ Erik pred ňou pokľakol a požiadal ju o ruku. A uplynulý víkend dvojici konečne zazvonili svadobné zvony.


Soňa Štefková sa konečne dočkala svojej vytúženej romantickej svadby, po ktorej si dvojica naplánovala medové týždne. „Toto som mala ako prvé hotové, svadobná cesta je pre mňa tradícia, ktorú musím dodržať, tak som povedala, že žiadne také a ideme spoločne na štyri dni do Ríma“, prezrádza so smiechom čerstvá nevesta  a prezradila aj to, prečo svadbonú cestu absolvujú bez dcéry. „Zvažovali sme, že buď pôjdeme niekam na dlhšie s dcérkou, alebo na kratšie bez dcérky. Tak sme si povedali, že je už dosť veľká a je to predsa len svadobná cesta a chceme si ju užiť my dvaja. Sme síce rodičia, ale sme aj partneri a myslím, že je dôležité nájsť si čas aj sami pre seba“.

Po návrate však modelku čaká návrat do reality. A aj keď je jej prioritou dcérka Lily, od práce sa neodťahuje. „Mňa aktuálne živí hlavne môj manžel, naozaj máme teraz čisto mužsko-ženské vzťahy a ja si to náramne užívam, že po rokoch, ktoré som cestovala a pracovala, som hlavne mama a veľmi ma to baví. Ale nedokázala by som nič nerobiť, takže som šťastná, že stále prichádzajú modelingové ponuky. Okrem toho vypomáham aj v agentúre, kde som pôsobila ako modelka, je to pestré, ale nie je to nič, kde by som musela byť 24/7, takže stíham popri tom aj dcérku, z čoho sa veľmi teším.“

Soňa si podľa všetkého plní jeden sen za druhým a aktuálne prežíva jedno z najkrajších období svojho života. V rozhovore nám však prezradila, že predsalen existuje niečo, čo majú s manželom na zozname nesplnených prianí.

Modelka Štefková si z detstva spomína na TRÁPENIE: Svojej dcére to nikdy nespravím! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: PrácaSoňa Štefková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu