Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Dcéra (18) známej herečky lieta v problémoch: Zatkla ju polícia… Vyviedla poriadnu hlúposť!

Angie Harmon Zobraziť galériu (2)
Angie Harmon (Zdroj: SITA)

CHARLOTTE - Známej americkej herečke Angie Harmon (51) narobila poriadne starosti jej vlastná dcéra Avery Sehorn (18). Tú totiž zatkla polícia po tom, ako sa vlámala spolu s kamarátmi do miestneho baru, odkiaľ ukradli fľaše alkoholu.

Americká herečka sa počas svojej kariéry predstavila v niekoľkých známych počinoch. Jedným z nich bol aj známy seriál Bostonské vraždy, kde si zahrala jednu z hlavných úloh. Momentálne však musí riešiť úplne iné veci.

Vrásky na čele jej totiž spravila 18-ročná dcéra Avery. Tú totiž v meste Charlotte zatkla polícia po tom, ako sa so svojimi dvoma kamarátmi rozhodla vlámať do miestneho baru. Odtiaľ trojica ukradla alkohol v celkovej hodnote približne 500 dolárov.

O celom prípade informoval magazín Page Six, ktorému sa podarilo získať policajnú správu. Mužom zákona mali povedať, že sa chceli ísť do klubu zabaviť a keď zistili, že je zatvorený, tak sa rozhodli z neho zobrať aspoň alkohol. Tí však trojicu takmer okamžite po krádeži zatkli. Polícia má mať k dispozícii aj kamerový záznam, ktorí Avery a jej kamarátov z tohto činu usvedčuje. 

Avery Sehorn skončila v rukách polície
Zobraziť galériu (2)
Avery Sehorn skončila v rukách polície  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Angie Harmon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu