Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Slávny hudobník lieta v obrovských problémoch: Na prechode zabil muža… Namiesto jazdy sa venoval telefónu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

ALHAMBRA - Slávny americký hudobník Josh Klinghoffer (44) si počas svojej kariéry zahral s tými najslávnejšími kapelami sveta. Momentálne však musí vysvetľovať detaily tragickej nehody, pri ktorej na prechode zrazil muža. Jeho rodina totiž tvrdí, že sa počas nej venoval svojmu telefónu.

Josh Klinghoffer patrí medzi najslávnejších gitaristov sveta a svoj talent v minulosti ukazoval napríklad v kapele Red Hot Chili Peppers. Aktuálne je na turné s ďalšou slávnou skupinou Pearl Jam. 

Josh Klinghoffer
Zobraziť galériu (2)
Josh Klinghoffer  (Zdroj: SITA)

Momentálne však musí okrem svojej kariéry riešiť aj oveľa nepríjemnejšie veci. Verejnosť sa totiž v týchto dňoch dozvedela, že Klinghoffer bol účastníkom dopravnej nehody, pri ktorej na prechode zrazil muža menom Israel Sanchez. Ten utrpel vážne poranenia hlavy, ktorým v nemocnici napokon podľahol.

Podľa jeho rodiny sa však tragédii dalo predísť, keby sa hudobník venoval riadeniu. „Pán Klinghoffer by mal byť zatknutý a súdený za zabitie. Máme video, na ktorom je vidieť, že sa v čase, keď zrazil Israela Sancheza, venoval svojmu telefónu," povedal právny zástupca rodiny zosnulého, ktorého citoval The Sun.

Gitaristu tak čaká súd, na ktorom bude mať čo vysvetľovať. Jeho právnik však tieto obvinenia odmieta a tvrdí, že to bola nešťastná náhoda. „Bola to tragická nehoda. Josh po nej okamžite zastavil, zavolal pomoc a počkal na príchod polície a lekárov. Okrem toho plne spolupracuje pri vyšetrovaní," uviedol jeho zástupca. 

Viac o téme: Josh Klinghoffer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu