Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Známa herečka skritizovala svoj vlastný film: Hviezdny kolega jej poslal drsnú odpoveď!

Russell Crowe Zobraziť galériu (4)
Russell Crowe (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svojej kolegyni poslal tvrdý odkaz. Austrálsky herec Russell Crowe (60) zareagoval na slová Dakoty Johnson (34), ktorá prednedávnom skritizovala svoj vlastný film. To sa však predstaviteľovi Gladiátora nepáčilo, čo dal patrične najavo.

Počas februára sa do kín dostala Marvelovka s názvom Madame Web, v ktorej si hlavnú úlohu zahrala Dakota Johnson. Tej sa však pôsobenie v tomto filme nepáčilo a počas marca ho dokonca verejne skritizovala, čo vyvolalo viaceré reakcie. Herečka totiž povedala, že nemal žiadnu umeleckú hodnotu a že žiadny podobný film už nikdy nenatočí.

Dakota Johnson
Zobraziť galériu (4)
Dakota Johnson  (Zdroj: SITA)

V najnovšom rozhovore sa k celej situácii vyjadril aj Russell Crowe, ktorý má s podobnými filmami o superhrdinoch skúsenosti. Aj preto poslal svojej kolegyni ostrý odkaz, keďže jej vyjadrenia sa mu očividne vôbec nepáčili. 

„Chce povedať, že sa upísala Marvelu a nejakým vesmírnym kresleným postavičkám a nenašla v tom dostatok pátosu? Je to obrovský mechanizmus a robia určitý typ filmov. Toto je len práca. Toto je tvoja úloha a hraj ju. Ak čakáte, že toto je rola, ktorá vám zmení život, tak to robíte zo zlých dôvodov," povedal Crowe pre GQ UK.

Russell Crowe
Zobraziť galériu (4)
Russell Crowe  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Russell CroweDakota Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu