Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Brutálna dopravná nehoda pri Partizánskom si vyžiadala život 37-ročného muža: FOTO Autá ostali na šrot!

(Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

OSTRATICE - Nehoda na ceste III/1745 medzi Ostraticami a Žabokrekmi nad Nitrou v okrese Partizánske si v pondelok ráno vyžiadala dvoch vážne zranených ľudí. Jednému zranenému po čelnej zrážke dvoch vozidiel pomáhali leteckí záchranári z Trenčína.Informovala hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) Air - Transport Europe Zuzana Hopjaková.

aktualizované 16:19 Čelná zrážka dvoch áut v pondelok ráno medzi Ostraticami a Žabokrekmi nad Nitrou v okrese Partizánske si vyžiadala život 37-ročného muža. Druhého, 24-ročného vodiča vo vážnom stave previezli vrtuľníkom do nemocnice. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

aktualizované 12:27 Cesta tretej triedy medzi Ostraticami a Žabokrekmi nad Nitrou v okrese Partizánske je po pondelňajšej nehode už prejazdná bez obmedzení. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti. 

Na mieste zasahovali i hasiči

"Posádka leteckých záchranárov si do svojej starostlivosti prevzala 24-ročného muža, ktorý utrpel vážne poranenia viacerých častí tela. Lekár mu poskytol neodkladné zdravotné ošetrenie, bol uvedený do umelého spánku a po preložení na palubu bol s tzv. polytraumou letecky prevezený do Fakultnej nemocnice v Nitre," uviedla Hopjaková. Druhý, ťažko zranený pacient podľa nej zostal v starostlivosti pozemných záchranárov. Úsek cesty tretej triedy zostal po raňajšej nehode neprejazdný, vodiči môžu využiť obchádzkovú trasu cez Livinu a Nadlice. Na mieste zasahovali i hasiči. 

archívne video

Tragická nehoda pri kapitule si vyžiadala dvoch mŕtvych a niekoľko zranených (Zdroj: TASR/Adriána Hudecová)

Motoristi môžu využiť obchádzkovú trasu, ktorá vedie cez Livinu a Nadlice. Polícia vyzvala vodičov na rešpektovanie pokynov policajtov, ktorí na mieste usmerňujú premávku. Na mieste zasahuje sedem príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Partizánskeho s dvoma kusmi techniky, informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva HaZZ v Trenčíne.

Brutálna dopravná nehoda pri
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Viac o téme: NehodaCestaAutáHasičiPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu