Pondelok25. november 2024, meniny má Katarína, zajtra Kornel

Prekvapenie: Známe slovenské tváre na spoločnej opekačke

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PEUGEOT )

Sú mladí, charizmatickí... a hladní. Ambasádori značky PEUGEOT prijali pozvanie šikovného šéfkuchára Jakuba Bezáka na netradičnú hostinu v prírode na čerstvom vzduchu. Jakub naložil svoje dve vyžlie sučky do svojho PEUGEOT 308 SW, odbehol najskôr po potrebné ingrediencie do prestížnej reštaurácie Iasai v centre, kde pracuje ako šéfkuchár, a vyrazil na jazdu na krásne miesto nad Bratislavou.

Prekvapenie: Známe slovenské tváre
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PEUGEOT )

Kým sa objavila jeho vyhladovaná spoločnosť, Jakub si pripravil oheň, okorenil sousvidované kačacie prsia, pripravil k nim pak choi, reďkovku, domáce maliny a jahody a repový masterstock. Načasoval si to úplne presne: o chvíľu dorazil prvý hosť, speváčka Emma Drobná na svojej na mieru nastylovanej dvetisíc osmičke, po nej jazdec rallye Martin Kočí na novinke PEUGEOT 408 a napokon allure fotografka Nina Skalíková na nablýskanej tristo osmičke.

Prekvapenie: Známe slovenské tváre
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PEUGEOT )

Galéria: PEUGEOT

Zdá sa však, že sa ešte na niekoho čakalo. Našťastie to stihol na poslednú chvíľu. Raper a herec Marko Damian sa zrejme ešte na parkovisku tak zapozeral na ladné krivky svojej štyristo osmičky, že takmer zmeškal hostinu. Nakoniec sa však celý plán vydaril na výbornú, všetci si užili netradičnú gurmánsku „opekačku“ a do neba vychválili Jakubovo kuchárske umenie. Samozrejme, že si každý okamžite pýtal recept a Jakub sa oň ochotne podelil. A podelí sa oň aj s vami.

Prekvapenie: Známe slovenské tváre
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PEUGEOT)

Video z príjemnej letnej stretávky nájdete tu:

A recept od Jakuba na sousvidované kačacie prsia

Ingrediencie:

Kačacie prsia

Pak choi

Reďkovka

Mäta

Maliny

Na omáčku:

Maslo

Sójová omáčka, 1 PL

Ocot, 1 PL

Cukor, 2 PL

Kurací vývar, 3 PL

Všetko dať dokopy, trošku vyredukovať a zahustiť maslom :)

Postup:

Osolené, okorenené kačacie prsia opečieme kožou dole. Keď už sú pekne zlaté a chrumkavé, otočíme na druhú stranu a pomaly opekáme tak 4 – 5 minút. Pridáme zeleninu, restujeme a zalejeme omáčkou, na koniec dozdobíme malinami a mätou.

Prekvapenie: Známe slovenské tváre
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PEUGEOT )

  - reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu