Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Amy Winehouse: Rockové Vianoce bez chľastu

Amy Winehouse pozvali Bryan Adams a Mick Jagger na sviatky k sebe. Zobraziť galériu (11)
Amy Winehouse pozvali Bryan Adams a Mick Jagger na sviatky k sebe.

LONDÝN - Vianočná nálada a problémy blížnych dokážu rozcítiť aj tvrdých rockerov. Kanadský hudobník Bryan Adams (48) túži pomôcť kolegyni Amy Winehouse (24) zo závislosti od chľastu a drog. Preto ju aj s Mickom Jaggerom (64) pozval k sebe do Karibiku k abstinenčnému štedrovečernému stolu.

Amy nezvláda svoju závislosť od alkoholu a tvrdých drog, ale ani život bez manžela Blaka, ktorý sedí vo väzení. Bryan Adams si robí vážne starosti o mladú talentovanú speváčku, a preto ju chce aspoň na Vianoce vytiahnuť zo studeného Londýna.

Na ostrove Mustique v karibskom raji vlastní veľkú vilu, kde by chcel spolu so susedom Mickom Jaggerom nachystať pre ňu naozajstné rockové Vianoce - aj keď sviatočnú morku by Amy nesmela zaliať alkoholom. „Veľmi by jej chcel pomôcť. Mick by sa k nemu pridal. Tiež povedal, že chce Amy pomôcť,“ cituje britský denník Sun speváčkinho priateľa. Ostatní obyvatelia ostrova však nie sú z návštevy problémovej hudobníčky veľmi nadšení.

Kým speváčkin osobný život je v troskách, jej profesionálna hviezda stúpa nahor. Jej druhý album Back To Black sa doma vo Veľkej Británii stane pravdepodobne najpredávanejším titulom roka. Predalo sa ho tam viac ako 1 800 000 kópií.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu