Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Padnutý strom spôsobil haváriu

Štyri autá nabúrali, lebo pilčíci nezvládli svoju prácu. Zobraziť galériu (4)
Štyri autá nabúrali, lebo pilčíci nezvládli svoju prácu.

PREŠOV - To je neskutočné! Nešikovní pilčíci a padajúci strom zapríčinili zrážku štyroch aút. Došlo k nej na štvorprúdovej výpadovke z Prešova smerom na Košice. Našťastie nik neprišiel o život, ale škody presiahli pol milióna.

Muži, ktorí pílili jeden z troch vysokých topoľov vedľa cesty, svoju robotu nezvládli. Strom im spadol priečne cez vozovku, a to práve vo chvíli, keď po nej prechádzal červený renault. „Také niečo som skutočne nečakal. Našťastie, strom mi spadol na kapotu, a hoci som viezol svoju priateľku, nikomu z nás sa nič nestalo,“ povedal šofér renaultu Martin Závadský. To však bol len začiatok reťaze havárií. Padajúci strom totiž zasiahol aj stĺp, stojaci v strede vozovky. Ten sa tiež vyvrátil, ale na opačnú stranu štvorprúdovky, ako ležal topoľ.

V smere od Košíc vtedy na hnedom opli prichádzala Anna Filipáková. „V poslednej chvíli som zbadala, že stĺp padá na cestu. Už som nedokázala zabrzdiť pred ním, takže som po ňom prešla kolesami,“ vraví obyvateľka Chminianskej Novej Vsi, ktorá mala obrovské šťastie, že prežila. „Zastavila som a išla si zobrať z auta reflexnú vestu, a vtedy do mňa zozadu narazila rýchlo idúca octavia a vzápätí aj biela felicia. Mám poranené tri stavce,“ posťažovala sa. Pilčíkov, ktorí nepovšimnutí odišli z miesta, hľadá polícia.



Padnutý strom spôsobil haváriu
Zobraziť galériu (4)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu