Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Paris chce naspäť exmilenca Stavrosa

Paris Hiltonová Zobraziť galériu (16)
Paris Hiltonová (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Škandalózna Paris Hilton chce naspäť svojho bývalého milenca Stavrosa Niarchosa. Grécky "hýrič" si teraz užíva s Hiltonovej kolegyňou Lindsay Lohanovou.

A Paris je rozhodnutá urobiť čokoľvek, aby ho pritiahla do svojej postele. Aspoň na nejaký čas. Paris sa vnucovala Stavrosovi na párty v hollywoodskom klube Crimson. Lenže miliardársky krásavec si bývalú väzenkyňu ani nevšimol.

„Stavros s ňou nechcel nič mať a bolo na ňom vidieť, že je ňou otrávený, keď odchádzal z párty. Paris vôbec nevedela, že odišiel, a stále ho tam hľadala a každého sa pýtala, kam išiel,“ prezradil návštevník večierka americkému denníku New York Post.

Niarchos pritom utiekol pred Hiltonovou a utekal za jej kolegyňou Lohanovou. „Stavros si vyrazil s Lindsay. Momentálne randí s ňou“ dodal zdroj.

Paris pritom už minule dosť rozzúrilo, keď sa so Stavrosom rozišla a on hneď skočil do postele s Lindsay. Tá si vtedy údajne užívala sex s hercom Heathom Ledgerom počas návštevy New Yorku. Dvojica sa tam stretla v klube a rozhodla sa stráviť spoločne niekoľko vášnivých nocí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu