Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Playmate Eva Cifrová: Som príliš spontánna!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (11)
Eva Cifrová (Zdroj: Bleskovky.sk)

BRATISLAVA - Momentálne jedna z najžiadanejších playmate v Európe Slovenka Eva Cifrová (25) bola online na Bleskovkách!

Plastickí chirurgovia, ktorým sa playmate zverila do rúk, ju premenili na slovenskú Pamelu Anderson. O obdivné pohľady mužov preto nemá núdzu, veď jej hrudník zdobia dokonalé štvorky.

Bývalá Miss tuning, modelka, porotkyňa letnej šou Mr. Bombastik, playmate, asistentka v súťažiach Tesne vedľa či Správne číslo sa nedávno opäť zviditeľnila. O jej šteklivé fotografie, ktoré nafotila pre pánsky magazín Playboy, je totiž veľký záujem nielen na Slovensku, ale aj ďaleko za našimi hranicami. Pôvabnú blondínku môžu dokonca obdivovať už aj muži v Grécku, Srbsku, Slovinsku, Španielsku či v Portugalsku.

Playmate Eva Cifrová bola online na Bleskovkách!

Rozhovor

09:12:21 - otázka od: Janik Ja len ze vyzeras fakt dobre, ale to ti asi hovori kazdy... :) Drz sa !!! PA Ďakujem Janík, si veľmi zlatý. pa

09:13:49 - otázka od: jaccomo:) Ahoj Heidy. Nechystas sa nejak viac prerazit na TV obrazovkach? Dostala si uz nejake ponuky? U nás to nie je bohviečo, ale ak príde nejaká zaujímavá ponuka, tak by som ju neodmietla..

09:19:26 - otázka od: Jana Ahoj, v bombastiku si sa mi páčila, aj fotky pre playboy sú pekné, napokon vyzeráš veľmi dobre... s kamoškami sme usúdili, že si jednoznačne najkrajšia baba zo SR, ktorá tam bola... čo plánuješ teraz ďalej, aké máš teraz aktivity? Želám veľa úspechov, a kašli na zlé maily, to je len závisť... - vopred dík za odpoveď Janka tvoj odkaz ma veľmi potešil, bodaj by bolo takých ľudí ako si ty viac, pretože závistlivých a zákerných máme habadej. Stále mám nejaké fotenia a nakrúcania v TV, tak tomu sa venujem naplno. Pekný deň:) pa

09:19:26 - otázka od: comander87 Ahoj Evka,si vážne kočka a velmi dobré vyzeráš, a cel by som sa opýtať či si spokojná už teraz alebo ces este niečo viac dosiahnúť vo svojej kariére? :D Určite by som chcela dosiahnuť viac a budem sa o to podľa možností snažiť..

09:19:26 - otázka od: martin Ahoj eva, v Mr. Bombastick bola Heidy super, ako sa ti pacilo spolupracovanie na tomto programe? Pre mňa to bolo niečo zaujímavé a nové a spoznala som veľa ľudí a prišla som tam k jednej úžasnej kamarátke Dáške - Mambe.

09:24:41 - otázka od: vejus ahojky...mas naozaj silikony? :) ale nie si mi dost sympaticka taks a drz : Áno, mám... ďakujem, maj sa aj ty...:)

09:24:41 - otázka od: NIKA ahoj si velmi pekna ale nebud namyslena pretoze sa to chalanom nepaci...drz sa ... Ani mne sa nepáči, keď sú ženy namyslené.

09:24:41 - otázka od: iv Co si myslis o stretnutiach na slepo a veris v lasku na prvy pohlad, akoby si vystihla muza svojich snov nielen vyzor ale aj xarakterove vlastnosti. Dik Tak nevieš, kedy ti také rande výjde. Láska na prvý pohľad môže existovať, len aby aj dlho vydržala:) Musí byť dobrosrdečný, vtipný a nech sa nenudíme a so štipkou fantázie..

09:30:26 - otázka od: Božena Okolo krásnych žien sa točí veľa zaujímavých mužov, má šancu taký človek i keď nie napr. krásavec na Tvoju pozornosť ? Niekedy sa žena zamiluje do človeka, ktorý možno fyzicky nie je až tak krásny, ale vyžaruje z neho niečo neodolateľné... takže má.

09:30:26 - otázka od: Adka Ahoj Evka, si pekna a zlata baba, aspon z obrazovky Ta tak vnimam :-) Chcem sa opytat, nebojis sa, ze mozes mat v buducnosti problemy v suvislosti s plastickou operaciu prs? Myslim si, ze prave v prirodzenosti je krasa, nie? Zelam vsetko dobre! Vieš, Aďka, ale keď sa necíti spokojná s tým, čo jej dala príroda, snaží sa pomôcť si aspoň operáciou. Ja som vždy túžila po väčších prsiach a skutočne som si ich dala urobiť pre svoj lepší pocit. Na problémy s tým spojené nemyslím, aj keď stať sa môže hocičo.

09:30:26 - otázka od: kiara ahoj, prosim Ta, mozem sa spytat kde si si dala robit prsia ? kolko Ta stali ? V Banskej Bystrici, tam je super klinika a stáli 60 tisíc...

09:30:26 - otázka od: matka Ahoj Eva, kolko casu denne venujes uprave svojho zovnajsku. Musim uznat, ze si caja.... Keď som doma , tak žiadnu:) Iba keď naozaj medzi ľudí, tak nech sa ma nenaľakajú, musím sa aspoň trochu namaľovať:)

09:30:26 - otázka od: cica si velmi namyslena? Nie som vôbec namyslená, túto vlastnosť vôbec nemám rada na ľuďoch.

09:38:10 - otázka od: arnold Ahoj Evi. si velmi krasna baba,posobis na obrazovke velmi prijemne. prajem ti preto vela stastia a dalsich uspechov. otazky: chcela si byt odmala modelkou? a od kedy sa naplno venujes modelingu?. pekny den Nesnívala som byť modelkou a nebola som ani nejako výnimočne krásna. V štrnástich rokoch ma kamarátka priviedla na kasting, kde ma vybrali a odvtedy sa tomu venujem.

09:38:10 - otázka od: xena Ahoj, ak by si prave nemala moznosti fotit ci nakrucat, cim by si sa zivila? Aku profesiu by si vykonavala? Dakujem. Poviem ti úprimne, ani sama neviem, podľa príležitostí a mojich schopností. Ale myslím si, žeby som sa uživila.

09:38:10 - otázka od: duro Zaujima ma, co je na pozovani a produkcii takych nadhernych fotografii pre vas najvzrusujucejsie. Ja to beriem ako prácu a niekedy je to tak náročné, že ma vzrušuje pomyslenie ľahnúť si už konečne do postele:)

09:38:10 - otázka od: Rado Ahoj Eva, to sa u nás fakt nedá ináč zarábať ako tým, že si dá žena spraviť prsia a potom sa pretrča po chlípnych časopisoch? ;) neviem, možno by som to za tie peniaze urobil tiež, kdohovie :p Radko, určite to urob aj ty za tie peniaze:) potom si ťa kúpim v nejakom časopise:)

09:38:10 - otázka od: Johny Bravo Som dobrosrdecny, vtipny a fantacie mam kolko chces:)) kedy sa mozem zastavit? To je super, len nezastav v strede križovatky:)

09:38:10 - otázka od: Maťo Ahoj. Fakt to potrebujem vedieť. Tatarka alebo kečup? Dík a veľa úspechov ;) Tak tatarka:)

09:38:10 - otázka od: kika jak si thak dobre udrziavas postavu ?? Ja ani neviem, lebo zjem všetko, čo nezje mňa:)

09:38:10 - otázka od: Danuška Ahoj Evka. Ako a kde budeš tráviť sviatky? Budeš doma v Nitre, alebo niekde inde? Inak prajem ti veľa úspechov a nech tvoja hviezda žiari čo najdlhšie. Ahoj Danuška. Určite budem doma, neviem si predstaviť sviatky niekde inde. Aj tebe želám len naj naj.

09:43:21 - otázka od: Luxxl A skade zo slovenska pochadzas? A vies uz kde budes toto leto na dovolenke? Ci ta tam nahodou nestretnem..:))) Som z Nitry a nemám poňatie, kde budem na dovolenke. Ale ak ma niekde nájdeš, tak sa kľudne zastav:)

09:43:21 - otázka od: Juraj Ahojky, bola si aj tento rok na autosalone v Nitre? Pred rokom som ta zastihol akurat ked si zacala pozovat s korunkou, mal som super zazitok :) Aspoň ty si mal ten super zážitok, to ma teší:) Bola som aj tento rok na autosalóne.

09:43:21 - otázka od: tata ako casto trpis zatinas päste?Vies umele babiky moc nemusim ale ked ti to stastie prinasa....bud tvrda! Ešte netrpím, lebo päste nenapínam:)

09:43:21 - otázka od: tara Ale musim povedat ze Mamba bola v Superstar uplne hrozna, myslim vyzorovo. V Bombastiku bola riadna kočka, neviem čo sa snou stalo, taku neupravenu a obyčajnú som ju nespoznavala. Keď sme neupravené, tak väčšina z nás nevyzerá bohvieako, ani ja:)

09:43:21 - otázka od: RomanSc Ahojky Heidy. Chcem ti len popriat vela uspechov, nech sa ti darí. Roman zo Seneckého Mr. Bombastik. Pekný deň. Ďakujem ti Romanko, pa.

09:43:21 - otázka od: Dodo Ahoj Evi, akym sposobom a pri akej prilezitosti Ta mozem stretnut a ocarit svojim osobnym sarmom :-)) ? Inak klobuk dolu, pekne fotky! Dodo Nevymetám každú párty, tak najskôr v Nitre, kde vymetám aspoň obchody:)

09:43:21 - otázka od: andras ahoj evicka.mas priatela.ja som bodybuilder.rad by som ta pozval do pariza na sanzelize poukazovat ti vezu.mam tam aj krasny byt. Jeej, tak ty musíš mať krásny život:)

09:45:37 - otázka od: či pupatka Ahoj Eička :-) som rád že sa ti darí. Ani neviem čo ti napísať. Držím palce a pozdravuj.pa Ani ja neviem čo odpísať:)

09:45:37 - otázka od: lusilus ahoj evka, akoze.. si peknaa, to sa musiii nehať, a pre mužov rozhodne sexi , a jakuu mas skolu?? Som technicko-ekonomický pracovník, ale ekonomika a účtovníctvo ma nebaví a určite si také povolanie nebudem hľadať.

09:45:37 - otázka od: Sima, Nr Ahoj, videla som ta aj na hodoch vo Vinodole. Si krasna baba. Mas tam blizkych? Mozno by nebolo zle spravit tam nejaku malu prehliadku.. :-) Drzim palce a prajem vela uspechov.pa To je zlaté, môžme ju urobiť pri rybníku:) Kúsok mám hneď babku.

09:59:45 - otázka od: tauror Ahoj,máš rada sex? A kto ho nemá?

09:59:45 - otázka od: huzvo ahoj! nikdy pedtym som ta nevidel ani o tebe nepocul, ale vidim, ze si ozaj pekne dievca, to je vsak len zovnajsok. Mna by skor zaujimalo, samozrejme ak si ochotna odpovedat, aka si, ci riesis veci spontanne, ci si perfekcionistka, ako pristupujes k rieseniu problemov... ...a hlavne by ma najviac zaujimalo, preco si sa rozhodla o takyto zasah do svojho tela a hlavne do svojho zivota, ci si s tym co teraz mas a ako zijes spokojna. Dik za answer. Vela uspechov ;) Som až príliš spontánna, čo je niekedy v nevýhode, lebo sa neviem pretvarovať. Čo na srdci, to na jazyku u mňa platí dvojnásobne a to sa niektorým ľuďom nepáči. Čo už... Spokojná som:)

09:59:45 - otázka od: Johny Bravo A ten tvoj ujo nebude smutny ak pridem? Nie, ujo ťa milo privíta:)

09:59:45 - otázka od: katti Ahoj Evka.si krasna to naozaj ale mam otazku. ake mas plany do buducnosti? tu na slovensku je urcite mensia sanca na uspech ako v zahranici a su tu aj tak zavistlivi ludia.diky moc :) Nechcela by som zostať na Slovensku. Mojim snom je žiť v krajine, kde nie sú zimy a je tam more.

09:59:45 - otázka od: ja :) ahoj evka. ake je to byt neustale obdivovana muzmi? a co priatel? :) prajem vsetko dobre a vela uspechov, si naozaj pekna a "titul" playmate si zasluzis. kiss Priateľ mám veľmi tolerantného, ale niežeby sa na mňa všetci chlapi lepili.

09:59:45 - otázka od: Andie Ahoj, Nitra je malé mesto a preto nebojíš sa ostrých jazykov niektorých neprajníkov?(a teraz nehovor o závisti a pod).. ozaj kam si chodila do školy..v Nitre a čo na Playboy fotky tvoja rodina?páčili sa? Nemožem sa ich báť ale jasné,že o mne kolujú rôzne chýry. Rodine sa fotky veľmi páčili.

09:59:45 - otázka od: The Boy je radosť pozerať sa na taký kus baby ako si ty..môžem sa opýtať...tvoje pery su práve???...napadajú ma rôzne možnosti ako by sa dali využiť :-D Aj mne hocičo napadne, vidíš dám si na ne lesk:)

10:01:56 - otázka od: Lucimko hmm...nikdy mi neodpise nikto ked sa tu nieco opytam,asi som neviditelny heh Neviem, na čo si sa pýtal, ale odpisujem ti:)

10:01:56 - otázka od: Tomas Ak by si stretla zaujimaveho chalana na ulici a oslovil by ta isla by si na kavu?:)) ak ano tak skoda ze ta nestretnem :((( Asi nie, nerada chodím na kávy:)

10:01:56 - otázka od: Jurinko kto si? co si zac? Ja som len okoloidúca:)

10:07:07 - otázka od: negro Ahoj, chcem sa opýtať na jednu vec. Uvažujeme nad plastickou operáciou pre manželku. Otázka: je to veľmi bolestivé a ako dlho sa to hojí? Ď Bolestivé to je. Ťažko ti na to odpoviem, lebo u každého je to individuálne. Aj tak to môžem každej žene odporučiť, ak po tom túži.

10:07:07 - otázka od: renata preco neodpises som zvedava ako Ti je ked vies ze ta nahu vidi otec. R. Zatiaľ som nikde nemala rozkročené nohy a ani mať nebudem, tak nevidím na tom nič zlé. Mám super moderných rodičov a žiadnych puritánov. Skôr sú ako priatelia.

10:07:07 - otázka od: podpivnik ahoj. Si nejaka rodina so Sajfom z Fun radia? Nie kvoli vyzoru, ale kvoli priezvisku :-) Ináč máš svetový nick:) Nie je mi rodina, škoda:)

10:07:07 - otázka od: Wate Ahoj Evka, vyzeraš fakt vyborne, podla mna jedna z najkrajšich blondín na slovensku...mna by zaujimalo aku hudbu rada počuvas ?? Páči sa mi taká diskotéková hudba, ale chodievala som aj na techno párty.

10:07:07 - otázka od: Jozef Vieš o tom, že nie si vobec pekna. A môžem za to, aká som sa narodila?:)

10:09:53 - otázka od: Jana Eva, o 11 mas byt v Mlynskej doline, stihas? :-) Tvoj stab ... Janka, robím čo môžem, keď budem meškať tak vieš prečo a prepáč mi to:)

10:09:53 - otázka od: hostess:-))) ahoj Evi, nevieš čo je s Jožinom? :-))) bojíme sa o neho s ex-hosteskami, že má pozastavenú činnosť agentúry? :-) držkaj sa Neviem, čo je s ním.. my už nie sme v kontakte.

10:09:53 - otázka od: Juro Dokedy tu budes? Napadlo mi ze by som sa s tebou odfotil. Som v rovnakej budove :) Pockal by som Ta vonku :) Iba do 10:45, musím utekať na nakrúcanie do STV...

10:09:53 - otázka od: muma aka si vysoka? kolko merias a kolko vazis? 170 cm, 88-59-87 a vážim 47 kíl:)

10:12:36 - otázka od: Prétorián Ahoj všetkým, chcel by som sa spýtať, aké bude zajtra počasie. Keď to zistíš, daj mi vedieť...:)

10:12:36 - otázka od: johnnyL myslis ze skor mi odpises, ked si dam zensky nick?? Práve ti píšem... tak si ženský nick nemusíš dávať:)

10:12:36 - otázka od: bambinos Ahoj Evka,chodievas aj napr.do fitnes aby si si udrziavala postavu lebo ju mas naozaj super a urcite to je aj tvoja zasluha Keď mám čas idem, ale už som dlho nebola cvičiť.

10:12:36 - otázka od: keksik Ajoj kraska.......ako sa mas?Ked sa môžem opýtať koľko si mala partnerov v zivote.pa pekny den Možno by si sa čudoval, ale máličko...

10:12:36 - otázka od: Peto ahojky Ivuska, kde vsade mas piercing? Kde ho má Ivuška neviem, ale ja zatiaľ len v pupku:)

10:17:34 - otázka od: tomasi =D Ahoj no thak co?? Asi neodpisujes len tak hoci komu co?? tak to asi neni verejny chat..skoda..slava robi svoje ci ee? Nestíham odpisovať na všetko, lebo máme málo času.

10:17:34 - otázka od: evička neprehánaš to s make-upom? Niekedy si ho vôbec nedávam, ale na fotenie alebo nakrúcanie ho musí byť veľa...

10:17:34 - otázka od: aninka ako to robíš že máš takú krásnu pleť? Videla som aj krajšie, stačí to dobre zamaskovať:)

10:17:34 - otázka od: Mirus Ahoj Evi, si fakt pekna baba. Prsia OK - dobra praca panov chirurgov. Ale tie nechtiska!?!? Vyzeraju ako bosorkyne. :-) A to sa mi na tom páči:)

10:21:33 - otázka od: Miso HEIDIIIIII !!!! si najsexi slecna aku som videl....ako to robis,daj mi pls nejake tipy...MISO :))))))) Jaaaj, Miško, len si nedávaj robiť prsia, lebo neviem, ako by to na tebe vyzeralo:)

10:21:33 - otázka od: evička na modelku si strašne nízka nemyslíš? Jasné, že som nízka, ale keď ma chcú prečo to nevyužiť:)

10:21:33 - otázka od: ***kika*** ahoj evka, si fakt pekna.. ale keby si mala prirodzenejsiu farbu vlasov.. bola by si este krajsia.. A aka je tvoja original farba? mas pekne nohy.. cvicis? Mám svetlé hnedé vlasy a cvičiť, trochu cvičím, ale nohy som zdedila po mame:)

10:21:33 - otázka od: suzie nechcela by si moderovať niečo v telke? Na to by som sa necítila.

10:21:33 - otázka od: aninka heeeeeej už neignoruj moje otázky aspoň na tú mi odpovedz že ako to robíš že máš takú krásnu pleť!!!!!!?? Ja naozaj neviem, používam obyčajnú kozmetiku a nič extra nerobím.

10:21:33 - otázka od: dodo Ahoooj, vyzeráš dosť umelo, no aj tak si pekná.... :-)) čo plánuješ v budúcej dobe...?? Mám urobené len prsia , tak nemôžem za to, že vyzerám umelo:)

10:24:41 - otázka od: vlada batovska ahoj. dodrzujes zivotospravu? ked tak skvele vyzeras. Snažím sa ,ale niekedy sa mi to nepodarí:)

10:24:41 - otázka od: feri pozeram, ze si na tych fotkach pekne upravena. Nechavas si dole obcas aj na pasik, alebo si stale uplne .. ? :) Tak teraz mám pásik:) Ale nikomu to nehovor:)

10:24:41 - otázka od: máš hroznu farbu vlasov, to kto ti poradil ten strasny zlty odtien To je odraz svetla.

10:24:41 - otázka od: kovi mala si uz ponuku z porno priemyslu Nie, to by som nikdy neprijala.

10:24:41 - otázka od: sisa Dobré tričko ( alebo mikina )dáš mi ho ? Siska, zlatá, ešte nie, mám ho prvýkrát na sebe:)

10:24:41 - otázka od: kodama Zatial , podla odpovedi sa mi zdas velmi intelektualna zena , nezmeni sa raz tvoje spravanie pod vplyvom slavy na povysenecke , opovrhujuce ludmi ako sa stalo z uz velmi vela modelkami , ktore su nakoniec od Teba zle vyzerajuce a vyziabnute , len im slava udrela do hlavy ? Myslím si, že určite nie, záleží to od výchovy, poznám baby, ktoré boli raz na nejakej prehliadke a úplne im z toho zašibalo a myslia si, že sú hviezdy.

10:24:41 - otázka od: tomasi =D Jááj tak to skoda heh noo ja som sa len chcel spytat ci tvojmu partnerovi nevadi ze sa vyzliekas na verejnosti a ze fotis take fotky ...aaale inak si velmi pekna..papa Ale ja som sa na verejnosti ešte nikdy nevyzliekla:)

10:24:41 - otázka od: dodo Ahoooj... a čo ideš nakrúcať do STV...?? Správne číslo.

10:25:57 - otázka od: Juraj Ahoj Evka. Si skutočne krásna žena a máš nádherný úsmev. Na tých dnešných "civilných" fotkách za compom vyzeráš úžasne. Rád by som sa Ťa spýtal, či máš nejaký nesplnený cestovateľský sen, krajinu či miesto kam sa túžiš pozrieť? Ja som sa pred nedávnom vrátil z Mexica a túto krajinu som si skutočne zamiloval. Ak budeš mať niekedy chuť na super dovolenku, poznám tam jednu úžasnú pláž... Snívam ísť na Maledivy.

10:27:20 - otázka od: lucia pekného mikuláša Evka. Aj tebe Lucinka:)

10:27:20 - otázka od: mirko Na playmate by to chcelo nosit hlbsi vystrih nez ten,co mas teraz... :0 v dobrom.. vela stastia a uspechov... Vonku je zima, nemôžem chodiť stále s prsiami von:)

10:27:20 - otázka od: mylady prečo sa neukazujú všetky otázky?? tak ešte raz..si fakt krásna. tá fotka na pláži je nadherná si tam nevinná a brutálne sexi.. blahoželám a hmm tak trochu závidím:) Nestíham na ne odpovedať.

10:30:04 - otázka od: mustafa nechystaš sa natočit homemade sextape ako ine hviezdičky? To určite nie a ty?:)

10:30:04 - otázka od: trosecnik co by si si zobrala na opusteny ostrov trosečníka:)

10:31:57 - otázka od: Petrik Ahoj.....kedy si stratila panenstvo? Keď som si myslela, že to je vhodné:)

10:31:57 - otázka od: timea17 teraz mas uspech co tak za 15 rokov cim sa budes zivit Z a15 rokov budem už stará, tak podľa možností...:)

10:31:57 - otázka od: knedla ahoj, si v kontaktu s mambou?? :) inac nakupujes casto v ed hardy?? :) Mambušku mám strašne rada, tak sme stále v kontakte. S Ed Hardy ešte nič nemám, ale pôjdem si tam niečo kúpiť.

10:33:44 - otázka od: dodo čo si tu čítam tvoje odpovede, tak faakt nevyzeráš nejak namyslená.... myslíš, že keby ťa niekto oslovil vonku, tak by si sa s ním rozprávala...??? :-)) Určite by som sa s ním rozprávala, ak by to nebol nejaký úchylný ožran...

10:33:44 - otázka od: stock co mam stlacit aby si mi odpisala resp. zareagovala :)..dakujem enter:)

10:37:05 - otázka od: Ondro Neniem ci to stihnem ale zdravi ta klokocina Aj ja Vás zdravím, škoda, že už musím utekať, tak toto je žiaľ posledná odpoveď. PA a prajem všetkým pekným deň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu