Utorok1. október 2024, meniny má Arnold, zajtra Levoslav

Bačova jazda pod vplyvom alkoholu ohrozila finále!

Takto efektne prifrčal Juraj v prvej časti šou. Vo finále možno príde po svojich. Zobraziť galériu (13)
Takto efektne prifrčal Juraj v prvej časti šou. Vo finále možno príde po svojich.

KOMÁRNO - V Jojke riešia nečakaný problém. Nádejný ženích Juraj Bača (30) totiž svojou minulotýždňovou jazdou pod vplyvom alkoholu narobil tvorcom šou Vyvolená poriadne problémy.

Keďže sympatický svalovec príde v krátkom čase o vodičský preukaz, museli scenáristi narýchlo prepisovať záverečnú romantickú scénu. Ženích si mal totiž po svoju Vyvolenú pôvodne prifrčať na luxusnej limuzíne...

Tvorcovia romantickej šou mali záverečnú scénu šou Vyvolená premyslenú do bodky. Švárny ženích Juraj prifrčí na svojom motorovom tátošovi k zostávajúcim dvom nevestám na štrkové nádvorie Lednického zámku. Z poslednej dvojice snúbeníc si vyberie svoju Vyvolenú, víťazku naloží do fára a porazenú pri „flekovaní“ zapráši. Pri odchode za pomalého gýčového západu slnka sa nebude pred svojou nastávajúcou zbytočne predvádzať a dodrží maximálnu povolenú rýchlosť. Takto romanticky to malo všetko vypáliť!

To by však junák a zároveň mestský poslanec nemohol porušiť iné pravidlo cestnej premávky - nevypiť si za pohárik a potom sadnúť za volant. Všetku romantiku totiž samotný Bača „zrušil“ vo chvíli, keď ho komárňanskí policajti v piatok o jednej po polnoci nachytali za volantom s 0,3 promile alkoholu v krvi.

A tak sa začal prepisovať scenár! V záverečnej scéne si to Bača nakoniec k finalistkám jednoducho odšliape pešo, Vyvolenú vezme do náručia a opäť po vlastných ju odnesie v ústrety plánovanému západu slnka. Fakt, že jojkársky ženích narobil scenáristom problémy, priznala aj hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová: „Keďže sme v čase finalizovania scenára záverečnej časti nevedeli, ako dopadne prešetrovanie Jurajovho prípadu, pre istotu sme museli spraviť určité zmeny.“

No zdá sa, že samotný Bača vôbec netuší, ako tvorcom zavaril: „Scenár zostáva pôvodný bez absolútne žiadnych zmien, tak, ako sme ho pripravovali, a ako sme na ňom pracovali. Bolo by hlúpe meniť desať týždňov práce,“ povedal Bača.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu