Utorok1. október 2024, meniny má Arnold, zajtra Levoslav

Bača po jazde v opitosti: Jojka ho nepotrestá!

Juraj Bača Zobraziť galériu (11)
Juraj Bača

BRATISLAVA/KOMÁRNO - Televízia JOJ má na svoje tváre dvojaký meter. Po moderátorke Silvii Kušnírovej (28), ktorá pred dvoma mesiacmi havarovala pri Považskej Bystrici s 1,5 promile alkoholu v krvi, si v piatok nadránom sadol za volant aj podgurážený nádejný ženích Juraj Bača (30).

No kým politická moderátorka dostala za svoj prehrešok mesačný dištanc na obrazovke a mastnú pokutu, hviezde romantickej šou Vyvolená podľa informácií Nového Času žiadne sankcie nehrozia...

Podguráženého Juraja Baču prichytili komárňanskí policajti v piatok o jednej po polnoci s 0,3 promile alkoholu v krvi.

Podľa vlastných slov vypil iba jeden pohár ľadového vína a chcel si len preparkovať auto. To však na veci nič nemení. Na rozdiel od moderátorky Kušnírovej však ženích za svoj priestupok pykať nebude. Hoci pravda je, že moderátorka relácie Politika.sk mala v krvi viac alkoholu, spôsobila autonehodu a svoj trest si v podstate vyžiadala sama. Či o podobnom kroku uvažuje aj samotný Bača, to sa Novému Času zistiť nepodarilo. K prípadnej pokute zo strany televízie JOJ sa taktiež odmietol vyjadriť: „To nie je otázka na mňa, zavolajte do Jojky.“ A čo na to samotná televízia?

„Žiaden vodič si nesmie sadnúť za volant pod vplyvom alkoholu,“ dodala hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová. No o prípadnej pokute či inej sankcii pre Baču sa v televízii JOJ, aspoň do skončenia vyšetrovania, ani neuvažuje. Svalovcovi teda za jeho prehrešok hrozí „iba“ odobratie vodičského preukazu na dva roky a pokuta do výšky 15-tisíc korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu