Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Skupina Camouflage: Hudba je pohyb

Marcus Meyn z Camouflage bol online na Bleskovkách Zobraziť galériu (13)
Marcus Meyn z Camouflage bol online na Bleskovkách

BRATISLAVA - Dnes vystúpi v estrádnej sále bratislavského PKO nemecká legenda Camouflage, ktorú v rámci CS Tour môžu v sobotu 3. novembra vidieť aj fanúšikovia v Košiciach v klube ICC Train.

Po minuloročnom novembrovom vystúpení na Slovensku sa im u nás zapáčilo natoľko, že už vtedy prisľúbili ďalšie koncerty na Slovensku v roku 2007. Špecialitou ich bratislavského vystúpenia bude dvojkoncert s Petrom Mukom, ktorý sa bratislavskému publiku predstaví programom doplneným o najväčšie hity z čias jeho skupín Oceán a Shalom.


Marcus Meyn zo skupiny Camouflage pozdravil čitateľov Bleskoviek:








História skupiny Camouflage sa datuje od roku 1983 a už o tri roky neskôr prerazili na nemeckom trhu hitom „The Great Commandment“. V apríli 1989 dobyl prvé miesta nemeckých a neskôr aj svetových hitparád hit „Love is a shield“, ktorý zostáva dodnes ich najväčším.

Po skončení bratislavského koncertu je pre všetkých fanúšikov pripravená „Oficial After Party Camouflage & Petr Muk“ v Caramel clube, na ktorej účasť prisľúbili aj členovia skupiny.

Vstupenky sú v predpredaji v sieti Ticketportal.

Camouflage CS Tour 2007:
1.novembra ŠH Koldum Litvínov
2.novembra PKO Bratislava, 19:00hod dvojkoncert s Petrom Mukom, hosť večera slovenská skupina Animal Crackers
3.novembra ICC Train Košice, 20:00hod., I LOVE 80's (Best of Pop & Electro wave) DJ DIABLO & DJ KRTO

EXKLUZÍVNE!

Skupina Camouflage bola online na Bleskovkách.

Rozhovor

16:03:14 - otázka od: Robert Plánujete vydať DVD z koncertu? Áno, plánujeme vydať live DVD.

16:03:14 - otázka od: vodnar73 Zdravim VAS ako "tvrdy" fanusik.. Robite super hudbu.. 80'-90' roky ste nechybali na ziadnej "vikendovej disko". 1- Preco maju vase posledne 4albumy skoro rovnaky obal? 2- Nebude na vychadzajucom albume ARCHIVE #1 aj nejake video? Drzim palce.. Vdaka za odpovede.. 1. To nie je pravda. Na poslednom albume bol astronaut a na predošlých sme boli my traja na obale. 2. Nie, na albume nie je žiadne video. Pripravujeme však live DVD.

16:03:14 - otázka od: Linduska Ahooojte :)))... Ako sa Vam u nas paci? Boli sme tu už minulý rok, sú tu milí ľudia.

16:03:14 - otázka od: Ella Dnes budete koncertovať s Petrom Mukom. Páči sa vám jeho hudba, resp. ako ju vnímate? Bohužiaľ nepoznáme jeho tvorbu, ale tešíme sa na večer.

16:03:14 - otázka od: milan kováčik Prečo sa vracajúce kapely, ako oni, presadzujú na trhu ťažko? Je to vekom či hudbou? Tá sa určite od ich odchodu zo scény zmenila, no dobrý promotér s pomocou "chlapcov v štúdiu" predá všetko. Alebo sa mýlim? Je to tým, že časy ich a časy Depeche Mode sú dávno preč? Milan Problém je, že ľudia rýchlo zabúdajú. Pýtajú sa, či je to naozaj tá originálna kapela.

16:06:31 - otázka od: Hanka Prečo ste sa rozhodli koncertovať v Bratislave? Vaša hudba sa mi veľmi páči a želám Vám veľa úspechov. Boli sme oslovení, či sa znovu vrátime a my sme hneď súhlasili, lebo sa nám tu páčilo.

16:06:31 - otázka od: sasa hallo. Wie gehts ? Danke gut!!!!!!!

16:06:31 - otázka od: NiNxiE čo vravíte na "miláčikov" nemeckej hudobnej scény Tokio Hotel?...Myslíte že to dosiahnu ďaleko???..... Tokio Hotel sú dobrí, tešíme sa z ich úspechu, sú dobrá mladá kapela, ktorá sa presadila vo svete. To či budú úspech aj naďalej sa ešte uvidí.

16:08:50 - otázka od: Martin Z. Ahoj, chtel jsem Vam jenom podekovat za Vas vcerejsi koncert v Litvinove, byl to pro me opravdu super zazitek :) Jenom doufam, ze ho hodnotite taky pozitivne (opravdu me mrzi ponekud chladnejsi pristup a reakce mistniho publika) a ze Vas brzo uvidime na koncerte v Praze :) Preju Vam hodne uspechu ve Vasi dalsi hudebni tvorbe. Publikum si trochu držalo odstup.

16:08:50 - otázka od: thio Preco ste si vzbrali na koncertovanie kosice? Dostali sme ponuku a prijali sme ju.

16:08:50 - otázka od: kykushka caute chalani...co ste mali dobre na obed?nech sa vam dari... Dobrý korenistý steak:)

16:08:50 - otázka od: sasa ahojte na vas koncert sa prave chystam a velmi sa na vas tesim.Zahrate aj starsie pesnicky ako one find day alebo winner takes nothing.ahojte a drzim palce aby koncert bol taky skvely ako ten minulorocny Samozrejme:)

16:09:39 - otázka od: andrej pozdravujem kapelu, teším sa na večerný koncert a rád by som sa spýtal, kedy bude live dvd na trhu? už sa to naťahuje dlho... :o) DVD vyjde na jar budúceho roku.

16:11:01 - otázka od: michel Srdečne pozdravujem chlapcov z Camouflage, teším sa na ich zajtrajší koncert do Košíc a chcem sa opýtať, aké skladby budú v Košiciach hrať. Budeme hrať tie najlepšie a najznámejšie veci. Dobrý mix.

16:12:08 - otázka od: athina Som rada , ze frcite aj dalej. Pocuvala som vas v 80. rokoch.Chcem sa spytat, ci hrate stale rovnaky styl hudby a ci momentalne mate nejake nove CD. Drzim palce, ahojteeee Áno, hráme ten istý štýl, len pesničky sú v modernejšom prevedení.

16:12:36 - otázka od: Vlasta Bohdan Hi!!! Your´re a metal or techno band??????? Techno metal band:)

16:13:38 - otázka od: lucka caute chalani,viete nieco po slovensky?:) Radšej nie, ale poznáme slová "čau", "ahoj", dobre", pivo" :)

16:14:06 - otázka od: Rado Hello I have just one question. Do You like Depeche Mode? Áno, máme ho radi.

16:15:51 - otázka od: Laci V prvom rade sa chcem podakovat za minulorocny koncert. Bol fantasticky. Pre tento rok ste si nasadili latku vysoko :-)) Len jedna otazka: ako sa vam pozdaval vcerajsi koncert v Litvinove? Ľudia sa nám zdali trošku odmeraní, ale inak to bolo skvelé. V niektorých mestách sa ľudia bláznia a niekde len stoja.

16:16:49 - otázka od: Slavko Prečo Joe Cocker vie tak dobre spievat? Sú veci, ktoré od nich máme radi, ale nemáme žiadne jeho CD:)

16:19:27 - otázka od: Luna Ahojte. Ja som si myslela, ze vy ste Nemci... asi som to nejak poplietla. Mate vydareny hit Love is a shield... som zaryta Depesacka ;o)) a musim uznat, ze sa vam velmi vydaril, dlhy cas som si dokonca bola ista, ze to spieva Dave Gahan ;o))) Prajem vela zdaru... Depeche Mode má fantastické pesničky. Ale inšpirácia nepochádza len od nich. Máme radi dobrú kompozíciu a robíme podobnú elektronickú hudbu.

16:22:22 - otázka od: michel Chalani, uvažujete v blízkej budúcnosti aj nad novou platňou? Relocated bola (je) výborná. Budete v Košiciach predávať aj nejaký "stuff" - cd, tričká a tak? Nová platňa bude na budúci rok. Najprv príde reedícia starších albumov ARCHIVE. Pesničky, ktoré neboli ešte vydané. V Košiciach neplánujeme predávať nijaké veci. Odkedy nás s týmto v Rusku prepadla mafia, odvtedy to nerobíme:)

16:23:05 - otázka od: korikova@centrum.sk Na koncert sa velmi tesim. Marcus, mohol by si zbehnut dole k publiku ako minule :-) MARCUS: Urobím to podľa pocitu:)

16:24:55 - otázka od: andrej máte radi aj tvorbu "mladších" kapiel, ktoré hrajú podobnú hudbu ako sú de/vision, mesh, wolfsheim či and one? alebo je pre vás lepšia klasika ako alphaville, a-ha, erasure, pet shop boys...? Všetky sú skvelé.

16:24:55 - otázka od: Sandra Predvedie Marcus na dnešnom koncerte aj jeho povestné "otočky"? Určite urobím :) Hudba je pohyb...

16:25:30 - otázka od: Scootrik I am very glad, that Camouflage will play tonight in Bratislava, because last year Im didnt go to your concert. What kind of music are you hearing in your freetime? MARCUS: Počúvam úplne všetko:)

16:27:07 - otázka od: Mirka Welcome Camouflage! We are looking forward to your concert, especially for Suspicious Love. Best wishes! thank you very much

16:27:07 - otázka od: Laci Po vcerajsom "chlade" v Cechach bude dnes v Bratislave horuco! :-) See you in the evening! see you tonight

16:28:02 - otázka od: slavko preco joe cocker vie tak dobre spievat? Joe Cocker ruels

16:28:02 - otázka od: Slavko Poslemi Joe Cocker podpis? Joe Cocker ruels

16:33:48 - otázka od: kykushka hellooo!tešíte sa na slovenské publikum?zelam vsetko naj... Tešíme sa veľmi na slovenské publikum. Žiaľ, máme ďalší program, ale sme radi, že sme mohli s vami aspoň na chvíľu popísať. Majte sa skvele a tešíme sa na vás na našich koncertoch!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu