Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Kuriózna samovražda: Muž sa chcel zabiť hneď niekoľkokrát

Požiar v byte vypukol od zapnutej spájkovačky. Zobraziť galériu (2)
Požiar v byte vypukol od zapnutej spájkovačky. (Zdroj: BLESK)

HAVÍŘOV - Výfukové plyny, plyn zo sporáku, obesenie, požiar a možno i výbuch. Toľko kombinácii pri samovražde jedného človeka polícia ešte nevyšetrovala. Muž (48) z Havířova chcel mať istotu, že odíde z tohto sveta.

Ak by explodoval i v byte nahromadený plyn, nemusel byť sám. Mŕtveho muža objavila jeho exmanželka. Hľadala ho, keď sa ráno nedostavil na súd, ktorý ich definitívne rozviedol. V byte bol pustený plyn, ale skutočnou príčinou smrti bolo obesenie. Muž si uviazal slučku v spálni na rebríku. Ako zistila polícia, chcel si vziať život ešte ďalším spôsobom. V aute na parkovisku sa našlo zariadenie, ktoré svedkovia najprv považovali za bombu.

„Bol to systém, ktorý mal privádzať výfukové plyny do kabíny,“ vysvetlila policajtka Dagmar Bednarčíková. Odvozom tela však dráma na Slovanskej ulici neskončila. Nikto si totiž nevšimol zapnutú elektrickú spájkovačku v perinách jeho postele. Tá splnila svoj „účel“ o niekoľko hodín neskôr. V prázdnom byte, ktorý bol našťastie vyvetraný, vypukol požiar. Spôsobil škodu za 250 tisíc korún a usmrtil domácu mačku. Ľudia z domu si konanie muža nedokážu vysvetliť. V byte už žil s novou partnerkou a jej deťmi. Podľa susedov im to spolu vychádzalo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu