Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Britney Spears čaká ďalší súd

Britney Spears Zobraziť galériu (24)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Sudca nariadil Britney Spears, aby prišla na policajnú stanicu kvôli automobilovej nehode, ktorú zapríčinila ešte v lete. Komisárka Rebeca Omens uviedla, že 25-ročnej speváčke musia vziať odtlačky prstov a odfotografovať ju ešte pred 25. októbrom, keď sa má postaviť pred súd.

Spears obžalovali minulý mesiac, pretože utiekla z miesta automobilovej nehody a šoférovala bez platného vodičského preukazu. Speváčka sa na rozhodnutí nezúčastnila, zastupoval ju právnik Michael Flanagan. Uviedol, že jeho klientka musí ísť na ktorúkoľvek losangeleskú policajnú stanicu, nechať si spraviť odtlačky prstov a odfotografovať tvár. "Urobí tak, ale neviem, kedy", povedal Flanagan pre webovú stránku CelebTV.com. Novinárov informoval, že Spears zaplatí škodu spôsobenú na aute Mercedes-Benz, do ktorého narazila.

Nehoda sa stala 6. augusta, keď Britney vrazila do cudzieho vozidla a po skontrolovaní škôd na svojom aute z miesta činu odišla. Zachytili ju vytrvalí paparazzovia. Tri dni po nehode nahlásila poškodená majiteľka nehodu na polícii, kde vyšetrovatelia zistili, že speváčka nemá platný vodičský preukaz.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu