Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Vlasta Hájek: Z Belohorcovej milenca manažér?!

Vlastu so Zuzanou spája vraj len ľúbostný vzťah. Zobraziť galériu (20)
Vlastu so Zuzanou spája vraj len ľúbostný vzťah. (Zdroj: Nový Čas)

PRAHA - Podnikateľ Vlastimil Hájek (32), s ktorým exmoderátorka Zuzana Belohorcová (31) chodí necelý rok, už podľa českých médií prevzal úplnú kontrolu nad kariérou slovenskej sexbomby. Snaží sa na nej zarábať?

Vlastimil sa Zuzane venuje naozaj naplno. Pred niekoľkými dňami sa vraj dokonca vzdal spolumajiteľstva obchodu so značkovým oblečením a svoje manažérske schopnosti teraz uplatňuje na svojej priateľke. „Kšeft na moderovanie akcie Zuzanou Belohorcovou nám dohodoval pán Hájek. Aj keď sme sa dopredu dohodli na určitej cene, po skončení od nás žiadal väčšiu sumu. Nechceli sme sa hádať, tak sme mu dali to, čo chcel,“ prezradila českému on line denníku Super. cz jedna z usporiadateliek párty, ktorú Belohorcová moderovala.

A čo na to hovorí sexi blondínka? „Je to absolútny nezmysel. Sú to vymyslené fámy jednej hysterickej panej. Je mi ľúto, že som pre ňu päť hodín pracovala a v podstate sa mi to vypomstilo. Budem si musieť na klientov dávať väčší pozor, lebo človek niekedy natrafí aj na takýchto ľudí,“ rozhorčila sa Zuzana a dodala: „Vlasta určite nie je mojím manažérom. Všetko si vybavujem sama!“ V českom šoubiznise by nešlo o prvý pár, kde partner celebrity je zároveň jej manažérom. Najznámejšou dvojicou je asi Helena Vondráčková a Martin Michal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu