Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Adela nemá problém obliecť si rovnaké šaty viackrát

Adela Banášová Zobraziť galériu (15)
Adela Banášová (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Moderátorka Adela Banášová nechápe, prečo by sa v spoločnosti nemohla objaviť viac ráz v tých istých šatách.

Rovnako nepovažuje za problém, že nosí rovnaký komplet ako moderátorka Karin Haydu. Rovnaké šaty zvykne "módna polícia" v časopisoch označovať ako faux pas, to však Banášovú netrápi.

"Ja nerozumiem problému, prečo by žena nemohla mať oblečené to isté? Aj na telesnej sme boli rovnako oblečení... A prežili sme aj horšie," povedala ČTK s úsmevom Banášová. Dodala, že všetci sme len ľudia a nič by sa nestalo, keby sme sa obliekali podobnejšie.

Po spoločenských šatách sama musí v poslednom čase siahať častejšie. Odvtedy, čo jej popularita po speváckej televíznej šou stúpa, moderuje nielen v televízii a rádiu, ale tiež dostáva ponuky na uvádzanie spoločenských podujatí. Šaty si vtedy väčšinou požičiava.

Na rozdiel od iných známych tvárí je Adela zmierená s tým, že by sa v rovnakých šatách mohol objaviť na akcii aj niekto iný. "Som žena, ktorú to vôbec netrápi, lebo viem, že to bolo vyrobené aj pre iné ženy na tomto svete a okrem toho, vyzerám v tom asi úplne inak," tvrdí Adela. Zatiaľ sa jej však takáto nepríjemnosť nestala.

Nedávno Adela moderovala súťaž Miss a publiku sa posťažovala, že sa v spoločenských šatách necíti najlepšie. Na druhej strane, hoci v civile uprednostňuje pohodlnejšie oblečenie, rada sa občas do krásnych šiat oblečie. "Rada vyzerám ináč, som vyštafírovaná, raz za čas to každej žene dobre padne," uzavrela.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu