Jeden z dôležitých porotcov v súťaži vo varení náhle ochorel a preto Roman Juraško ako moderátor akcie narýchlo zachraňoval. Sám sa zhostil úlohy porotcu a na skvelých, zdravých receptoch v Poluse si mimoriadne pochutnal.
Svetový deň zdravej výživy oslávili v Poluse zdravým varením. „Ako inak, ako ísť vlastným príkladom keď sa hovorí o zdravej výžive“ - takto to poňali v Polus City Center a zorganizovali už po druhý krát súťaž vo varení zdravých jedál priamo v nákupnom centre.
Varilo sa počas troch dní, ukuchtilo sa viac ako 20 skvelých, zdravých receptov. Porotcovia lektorka varenia „ŠKOLA VARENIA v Poluse“ Henrieta Peškovičová, známa dietologička MUDr. Martina Šintálová, Andy Pavlík Timková, Mária Abrahámová zástupkyňa časopisu DOBRÉ JEDLO a šéfkuchár reštaurácie PRIMI v Poluse nešetrili radami, kritikou, ani chválou a počas varenia aj radami pre súťažiacich.
V moderovaní sa striedali šarmantní moderátori Roman Juraško a Martin Chynoranský. Ani o krásne amatérske kuchárky a skvelých kuchárov nebola núdza. Spomedzi súťažiacich, ktorí sa prihlásili do súťaže, po dramatickom závere s tesným náskokom vyhrala pani Zuzka z Rusoviec s exotickým receptom z quinoa so špenátom na červenom karí a s tofu hranolčekmi.
KTO CHCE ZDRAVO JESŤ POZOR !!! Unikátna škola varenia RADOSŤ VARIŤ v Poluse začína už v novembri. Jedinečná edukačná a kulinárska aktivita vás čaká počas celého nasledujúceho roka .
Pravidelné kurzy varenia aj pre začiatočníkov, či širokú verejnosť, prednášky o zdravej výžive, workshopy, ukážky a exhibície vo varení ako aj ďalšie zaujímavé akcie s gastrotématikou nájdete v Poluse na 1. poschodí na Hollywood Boulevard, v uličke medzi Food Courtom a Cinema City už od polovice novembra!. Supervízorkou tohto projektu je Henrieta Peškovičová, lektorka varenia, známa svojím zdravým prístupom k životu a stravovaniu. Nesie titul BIOčlovek roka 2013, je známa televízna kuchárka, zakladateľka jednej z prvých online stránok o varení na Facebooku. Je autorkou aj iných edukačných projektov, podľa výsledkov je zárukou toho, že ten, kto má skutočne záujem o zdravé jedlo a zdravý životný štýl, načerpá v Poluse mnoho inšpirácií a zažije pritom aj veľa zábavy.
Bližšie informácie o konkrétnych kulinárskych aktivitách nájdete od polovice novembra pravidelne na ww.poluscitycenter. sk v rubrike Radosť variť.
„ Potešila som sa, keď ma POLUS na jednej z mojich prednášok oslovil pre spoluprácu v projektoch zdravého varenia. O to viac, že naša kooperácia prerástla do dlhodobého projektu školy varenia. Miest, kde sa môžete naučiť variť je samozrejme viac, ale škola varenia v POLUSE je unikátna hlavne svojim edukačným zámerom. Mnoho prednášok a kurzov bude bezplatných. Verím, že ľudia sa k zdravej strave a príprave jedla dostanú prostredníctvom nás rýchlejšie a bezplatným prístupom budú motivovaní aj tí, ktorí si komerčnejšie kurzy možno dovoliť nemôžu. Radosť variť je zhmotnená v celkovom kontexte. „ uviedla Henrieta Peškovičová, kulinárska supervízorka polusáckeho projektu a zároveň lektorka varenia.
Projekt „Radosť variť“ vznikol za podpory partnerov DECODOM, TESCOMA, ELECTROLUX
- reklamná správa -