Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Zničená Bartošová prehovorila o nočnej more: Zdrogovaná a zneužitá!

Iveta Bartošová si praje, aby Zdeněk Macura skončil vo väzení. Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová si praje, aby Zdeněk Macura skončil vo väzení.

PRAHA - Prehovorila! Iveta Bartošová (47) je už pár dní doma z Talianska. Televízii Nova sa s ňou teraz podarilo urobiť rozhovor. O jej cestovaní sa však reportérka veľa nedozvedela, speváčka totiž tvrdí, že si nič nepamätá. Vyslovila však domnienku, že ctiteľ Zdeněk Macura (39) jej dával drogy. Pod ich vplyvom mala dokonca od neho požadovať sex. Preto chce, aby skončil vo väzení. V závere videa sa dokonca rozplakala.

Iveta Bartošová po svojom talianskom dobrodružstve poskytla rozhovor televízii Nova v prítomnosti svojho partnera Josefa Rychtářa. Na videu pôsobí speváčka zlomene a zúfalo. „Podľa mňa mi Macura dával drogy. Zrazu som sa ocitla v Taliansku a nevedela som ako,” povedala reportérke. Viackrát zopakovala, že si absolútne nič nepamätá.

Maximálne rozrušene pôsobila blondínka pri otázke, čo by svojmu údajnému únoscovi odkázala. „Aby ho zavreli, nech je pokoj,” odpovedala s emóciami v hlase. „My chceme normálne žiť,” dodala, pričom chytila za ruku Rychtářa a k totálnemu zrúteniu jej chýbalo už len málo.

Z materiálov zverejnených na portáli Prásk.tv je jasné, že Bartošová nie je úplne v poriadku a mala by sa dostať pod odborný dozor. Podľa dostupných informácií však k tomu tak skoro nepríde. Speváčkin partner naposledy povedal médiám, že Iveta si najprv potrebuje oddýchnuť a prípadnú liečbu bude riešiť až neskôr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu