Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Česi v smútku: Obľúbená Popoluška má zdravotné problémy, ruší nakrúcania!

Libuše Šafránková končí s nakrúcaním kvôli zdraviu. Zobraziť galériu (7)
Libuše Šafránková končí s nakrúcaním kvôli zdraviu.

PRAHA - Na obrazovky sa nevráti! Keď Libuše Šafránková (60) súhlasila s účinkovaním v seriáli Gympl s (r)učením obmedzeným, potešili sa všetci priaznivci sympatickej Popolušky. V ďalšej sérii sa však už neobjaví. Podľa správ zo zákulisia zrušila účasť na nakrúcaní zo zdravotných dôvodov. Samotná herečka o svojich problémoch hovoriť nechce.

Skončila! Libuše Šafránková je mimoriadne obľúbená herečka, preto mnohí privítali jej účinkovanie v seriáli Gympl. Bohužiaľ, po letných prázdninách ju už diváci s najväčšou pravdepodobnosťou neuvidia. „Pani Šafránkovú by sme opäť radi mali v seriáli. Ona sa ale sama nakoniec rozhodla skončiť zo zdravotných dôvodov,” tvrdí zdroj denníku Aha!

Už v apríli populárnu Popolušku jej manžel Josef Abrhám ospravedlňoval na krste istej knihy. Vtedy bola tiež chorá. Ani jeden z páru však nijako herečkine problémy nepriblížil. Komentovanie súkromných vecí totiž nemajú vo zvyku.

Keď sa ale pred štyrmi rokmi špekulovalo o onkologických ťažkostiach, Libuše to poprela. Snáď teda ani tentoraz nejde o nič takéhoto vážneho charakteru.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu