Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Spoločensky unavený Miki

Pripíjalo sa aj na budúceho premiéra Zobraziť galériu (5)
Pripíjalo sa aj na budúceho premiéra

BRATISLAVA - Expremiér Mikuláš Dzurinda to počas stredajšej noci pekne roztočil! Na pohárik ostrého si s partičkou kamarátov vyrazil do bratislavských ulíc. Mierne podguráženého ho pred polnocou prichytil Nový Čas, ako v spoločnosti politikov aj podnikateľov vyspevuje v jednom zo známych pubov slovenské odrhovačky. Expremiér sa neskôr snažil z krčmy uniknúť zadným vchodom, pričom len ťažko udržiaval rovnováhu a istý krok.

Decentný súkromný salónik uzavretý od okolitého sveta v stredu v jednom z bratislavských podnikov v centre mesta ukrýval skupinku asi desiatich ľudí. Išlo o oslavu expremiéra Dzurindu a jeho kamarátov. Predseda SDKÚ sa k bujarej spoločnosti síce pripojil ako posledný a ešte úplne triezvy, všetko však rýchlo dohnal. A po jeho príchode sa začal ten pravý žúr. Hlučný spev našich domácich hitov si mohli dokonca „vychutnať“ aj obyčajní návštevníci podniku. Niektorým sa dokonca podarilo cez otvorené dvere zahliadnuť, ako expremiér tancuje s rukami nad hlavou. Spoločnosť mu robili aj dve dámy, ktoré sa však neskôr od skupinky odpojili.

Približne o polnoci sa zrazu v strede podniku medzi radovými návštevníkmi objavil aj samotný Miki. Napriek všetkému sa snažil zachovať dekórum. So skleneným pohľadom a mierne spoločensky unavený prešiel pivárňou, pričom prijímal gratulácie hostí k meninám. „Pripili sme si s ním aj na budúceho premiéra,“ prezradil nám 40-ročný podnikateľ patriaci ku skupinke, ktorá mala tú česť štrngnúť si s bývalým predsedom vlády. A ten aj keď už ťažšie artikuloval, pohovoril si s personálom a podal si s ním ruku. Len čo však spozoroval prítomnosť novinárov, vyskúšal svoju starú taktiku - útek zadným vchodom.

Neušiel však ďaleko. Bývalého premiéra sa totiž po návšteve koncertu v Redute rozhodol „vyzdvihnúť“ jeho stranícky kolega Milan Hort, ktorý sa pri odchode pozabudol pred hlavným vchodom. A tak musel Miki nakoniec šoféra predsa len navigovať k hlavnej bráne a naložiť Horta k sebe do limuzíny.

V centrále SDKÚ sa k oslavám schyľuje aj dnes. Popri päťdesiatke Ivety Radičovej sa zvezie opäť Miki, ktorý k stredajším meninám dostane od kolegov knihu. Pre Ivetu sa straníci údajne zložili po päťsto korún. Ktovie, či boli štedrejší k Mikulášovi...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu