Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Vondráčkovej problém s novými prsiami: Nevošla sa do šiat!

Materstvo sa podpísalo na prednostiach Lucie Vondráčkovej. Zobraziť galériu (4)
Materstvo sa podpísalo na prednostiach Lucie Vondráčkovej.

PRAHA - Ako nová žena! Lucie Vondráčková (32) v decembri porodila svoje prvé dieťa - syna Matyáša. Táto milá udalosť sa podpísala aj na jej výzore. Čerstvá mamička sa totiž na sobotnom odovzdávaní cien TýTý pýšila „vylepšeným” hrudníkom. Hoci bol pohľad na jej zväčšené prsia príjemným vizuálnym zážitkom, samotnej speváčke spôsobovali vnady menšie komplikácie.

Lucie Vondráčková po dlhšej dobe pricestovala z Montrealu opäť do Prahy. V sobotu sa objavila na odovzdávaní diváckych cien TýTý. Čerstvá mamička všetkých prekvapila objemom svojho hrudníka, na ktorom sa podpísalo dojčenie malého Matyáša.

Zmena bola viac než viditeľná. „Kvôli týmto novým krivkám neobliekla ani jedny z troch šiat, ktoré jej poslala módna návrhárka,” prezradila denníku Aha! speváčkina známa. Blondínka tak musela zháňať nejaké vhodné oblečenie na poslednú chvíľu.

Samotná Vondráčková žiadne rozhovory neposkytovala. Po skončení prenosu a krátkom pózovaní fotografom odišla k svojim rodičom, ktorí jej synčeka strážili. Starí rodičia svojho vnuka videli vôbec po prvýkrát naživo. Lucie totiž rodila v Kanade, kde býva aj s manželom - hokejistom Tomášom Plekancom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu