Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Tehotná Beyoncé sa zaobľuje: Rastúce bruško vystavila v bikinách!

Tehotná Beyoncé v bikinách Zobraziť galériu (8)
Tehotná Beyoncé v bikinách (Zdroj: Us Weekly)

LOS ANGELES – Neskrýva sa! Odkedy sa Beyoncé (30) pochválila svetu správou o svojom tehotenstve, ubehli už takmer dva týždne. Hudobná diva sa však v nasledujúcich mesiacoch rozhodne neplánuje hrať na schovávačku. Svoje meniace sa krivky vystavila v plnej kráse – rovno v plavkách!

Rastie do krásy! Zdá sa, že americkú speváčku Beyoncé čaká jedno z najkrajších období vôbec. Dôvodov na radosť má totiž hneď niekoľko. Len nedávno vydala štvrtý štúdiový album s príznačným názvom 4 a už sa so svojimi skladbami usalašila na popredných priečkach hitparád. V nedeľu oslávila okrúhlu tridsiatku, no ten najkrajší darček dostala o niečo skôr. Pod srdcom už niekoľko týždňov  nosí prvého potomka.

V súvislosti s hektickým obdobím sa popová hviezda krátko po nezabudnuteľnom udeľovaní cien MTV Video Music Awards vybrala za oddychom do Európy. Uplynulý víkend strávila na medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach, hneď potom však oslavy preniesla na luxusnú jachtu v blízkosti chorvátskeho ostrova Hvar. A práve na tamojšej pláži sa celkom uvoľnila – vyzliekla sa do bikín!

Kučeravá hriva a dvojdielne plavky bielej farby s volánikmi – v takejto plážovej kreácii nechala Beyoncé vyniknúť svoje zväčšujúce sa bruško. Fotografiu na svojich stránkach priniesol týždenník Us, podľa ktorého sa prvej ratolesti nevie dočkať ani nadšený otecko, rapper Jay-Z. „Tak veľmi po tom túžil. Jay nikdy v živote nemal otca, takže chce byť úžasným tatkom,“ prezradil jeho kamarát v rozhovore. Ostáva len dúfať, že pre šťastnú rodinku všetko dobre dopadne!

Tehotná Beyoncé v bikinách
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Us Weekly)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu