Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Sexi moderátorka Skoncová: Ukázala šťavnatý zadoček!

Soňa Skoncová predviedla v bikinách sexi pozadie. Zobraziť galériu (6)
Soňa Skoncová predviedla v bikinách sexi pozadie. (Zdroj: fashion tv)

BRATISLAVA – Zapôsobila! Hoci sa Soňa Skoncová (24) zúčastňuje módnych šou väčšinou ako manekýnka, pri príležitosti nedávnej VIP prehliadky urobila výnimku. Po prvýkrát si totiž vyskúšala funkciu moderátorky. Hosťom teda na móle nepredviedla iba sexi zadoček v bikinách, ale aj svoje rečnícke schopnosti.

Aj vďaka nej bolo na móle poriadne horúco! Soňa Skoncová sa nedávno objavila na privátnej prehliadke, ktorú pod záštitou módnej televízie Fashion TV zorganizovala jej riaditeľka Gabriela Drobová. Druhá slovenská Vicemiss z roku 2009 predvádzala spolu s ďalšími dievčatami novú kolekciu plaviek vychytenej talianskej značky. V bikinách, ktoré nekúpite pod 200 eur, prevetrala tmavovláska sexi krivky.

Počas večera si Skoncová nevyskúšala len luxusné plážové kúsky, ale aj funkciu moderátorky. Tejto úlohy sa zhostila po prvý raz. „Samozrejme, mala som trému. Ale veľmi ma to baví. Potrebujem len viac praxe a skúseností. Nabudúce to snáď bude už lepšie,“ povedala topkám Soňa.

Od Skoncovej sme tiež chceli vedieť, čo je pre ňu náročnejšie. Modeling alebo sprevádzanie hostí spoločenským podujatím? „Pre mňa je ťažšie určite to druhé. Vyzerať dobre, vyznieť vtipne a neurobiť pri tom žiadnu chybu, je naozaj náročné. Na móle rozprávať nemusím, preto je to pre mňa oveľa jednoduchšie,“ vysvetlila. Ako sa teda zdá, s mikrofónom v ruke sme ju nevideli poslednýkrát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu