Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Moderátorský trapas Moravcovej: Takto sa zasekla na pódiu!

Nikol Moravcová sa nevyhla trapasu. Zobraziť galériu (11)
Nikol Moravcová sa nevyhla trapasu.

PRAHA – Skončila v pasci! Hoci je Nikol Moravcová (24) osvedčenou moderátorkou Fashion TV, ani ona sa občas nevyhne trápnym situáciám. Do jednej takej sa dostala v stredu večer, keď uvádzala vlasovú šou. Kráske sa totiž počas príhovoru k hosťom zasekol opätok topánok do medzery na pódiu. Blondínka však nestratila chladnú hlavu a pred zrakmi prítomných si ho svojpomocne vytiahla.

Zachránil to šarm a úsmev! Počas tohto týždňa si prišli na svoje všetci priaznivci vlasovej módy. V Bratislave a Prahe sa konali prehliadky, na ktorých sa predstavili kreatívni a talentovaní kaderníci. Moderátorkami podujatí boli tváre módnej televízie Fashion TV Soňa Skoncová a Nikol Moravcová. A práve druhá menovaná prítomných hostí nechtiac pobavila.

Blondínke sa počas toho, ako uvádzala jednotlivé vlasové kreácie, zasekol podpätok lodičiek v štrbine podlahy. Zachytil sa tam tak pevne, že sa Nikol musela zohnúť a pomôcť si rukou. Za menší nedostatok svojho prejavu sa prítomným hosťom bez okolkov ospravedlnila a pridala komentár, že si ju aspoň budú môcť obzrieť zo všetkých strán.

Ako nám Moravcová prezradila, z takýchto trapasov si ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak. „Milujem tieto veci a situácie, priam ich vyhľadávam,“ povedala so smiechom blondínka. „Myslím, že to odbúra akési bariéry medzi moderátorom a publikom. Mohla som sa možno tváriť, že sa nič nedeje, ale takto mi to pripadá ľudskejšie,“ dodala blondínka, ktorá má okrem šarmu aj veľký zmysel pre humor.

Foto: I Love Fashion

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu