Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Bojovníčka Podzámska: Natrela to najkrajšej Slovenke Ňurcikovej!

Michaela Ňurciková po šľahačkovej vojne. Elena Podzámska bojovala ako lev. Zobraziť galériu (23)
Michaela Ňurciková po šľahačkovej vojne. Elena Podzámska bojovala ako lev.

TRNAVA - Rozdali si to! Známe tváre sa počas uplynulého víkendu stretli v obrovskej šľahačkovej bitke. V tímoch sa proti sebe postavili napríklad Elena Podzámska (39) s priateľom Matejom Chrenom (28) a finalistky tohtoročnej Miss vrátane víťazky Michaely Ňurcikovej (20). Hlavne tmavovlasá herečka sa nezaprela a bojovala ako lev... Aj po skončení zápasu!

Dali si do tela! Elena Podzámska, Matej Chren, Katka Štumpfová či finalistky Miss Slovensko 2011 sa v sobotu stretli v Trnave nad vedrami plnými šľahačky. Sladkú pochúťku však nepojedali, ale sa ňou obhadzovali.

S igelitovými čiapočkami na hlave sa totiž zapojili do veľkej šľahačkovej vojny istého rádia. A hoci nešlo v podstate o nič, v niektorých sa prejavili poriadne súťaživé gény. Herečka Elena Podzámska sa dokonca pustila aj do členky vlastného tímu.

S tanečnicou Michaelou Markovou predviedli takú malú obdobu zápasu v bahne. Všetkému sa so smiechom prizerali aj Matej Chren a Katarína Štumpfová. Ako vyzerali známe tváre po skončení sladkej vojny, si môžete pozrieť v našej galérii.

Aké leto bude mať Elena Podzámska?

Foto: Paparaci.sk

Sledujte TopkyTV: Známe tváre v šľahačkovej bitke.

EU2_slahackova vojna

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu