Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Rozboril sa vyhol priamemu prenosu

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (6)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Všetko zlé je na niečo dobré. Vie o tom svoje aj moderátor Markízy Vilo Rozboril (38), od ktorého Markíza chcela, aby už zajtra uviedol ďalší živý prenos reality show Nora a Braňo. No jeho „seklo v krížoch“, a tak sa priame vysielanie nekoná! Uf, moderátor si môže vydýchnuť a kurírovať si boľavú chrbticu. Mojsejovcov sa však nadobro nezbavil, pretože televízia mieni v úspešnej relácii pokračovať.

Rozboril Markíze poriadne zavaril. Síce nepriamo, ale predsa. Po dlhom čase a práve teraz - v čase najväčšieho ošiaľu z novej šou Nora a Braňo - sa ozval jeho starý a zanedbaný zdravotný problém. „Rupla“ mu chrbtica a on leží v bolestiach doma. Po minulotýždňovom bombastickom úspechu pilotného dielu relácie chcela Markíza v priamych prenosoch s Mojsejovcami pokračovať. A partnerom v debate im mal byť práve populárny moderátor Vilo. Ten sa okrem niekdajšieho vážneho sporu s košickými boháčmi musí popasovať aj s bolesťou chrbtice. „Rozhodli sme sa, že tento piatok priamy prenos nebude. Napriek tomu o ňom stále uvažujeme,“ uviedla hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová.

Faktom však zostáva, že Mojsejovci sú pre televíziu kvalitný tovar. Rovnako ako Rozboril, ktorý podľa Semjanovej už niekoľkokrát preukázal svoje profesionálne kvality. Preto vedenie Markízy verí, že po zotavení moderátor ponuku na živé vstupy neodmietne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu