Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Rozborilovi hrozí operácia!

Vilo Rozboril
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Znova mu „ruplo“ v chrbtici! Opakujúce sa zdravotné problémy Vila Rozborila (39) spôsobili, že populárny markizácky moderátor nedokázal v utorok ráno ani vstať z postele. Pomohol mu až lekár, ktorý ho navštívil priamo doma a pichol mu injekciu. Čo sa Vilovi vlastne stalo? O aké zárobky môže jeden z najlepšie platených slovenských moderátorov prísť, ak si bude musieť ľahnúť pod nôž? Ukáže sa vôbec v piatok na obrazovke?

Pôvodne sme sa dohodli len na moderovaní pilotnej časti šou Nora a Braňo, s inou ponukou ma zatiaľ z televízie neoslovili,“ vraví Rozboril, ktorý na pondelkovom nakrúcaní VILOmenín zrejme precenil svoje schopnosti a nepríjemné následky sa dostavili už o pár hodín. „V noci ma to poriadne raflo. Je to môj starý problém, ktorý sa pravidelne vracia,“ komentoval už viac ako desaťročné problémy s chrbticou. Rozboril má poškodený obal platničky medzi stavcami, z čoho pramenia nekonečné ťažkosti a bolesti! Podľa lekárov môže liečba tohto ochorenia trvať niekoľko mesiacov ba až rok! Akútne prípady si dokonca vyžadujú operatívny zákrok, ale ten samotný problém nevyrieši. Nasledujú rehabilitácie a zdĺhavé pobyty v kúpeľoch. „Chcelo by to chirurgický zákrok, ale keďže pri tejto diagnóze je veľká recidíva, asi by to nemalo až taký zmysel,“ zamýšľa sa.

V jeho prípade by výpadok v zamestnaní znamenal aj veľké mínus v rodinnom rozpočte! Čerstvý dvojnásobný držiteľ ocenenia TOM moderuje a scenáristicky sa podieľa na programe VILOmeniny. Za jednu časť inkasuje podľa našich zistení 50-tisíc korún. Rovnakú sumu mal dostať aj za uvedenie pilotnej časti novej šou Nora a Braňo. Ak k tomu prirátame peniaze zarobené moderovaním súkromných akcií, Vilo mesačne zarobí viac ako štvrť milióna! A týchto peňazí by sa v prípade liečby boľavej chrbtice musel vzdať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu