Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Pink sa pochválila: Pozrite na moje zaoblené bruško!

Tehotná Pink Zobraziť galériu (6)
Tehotná Pink

LOS ANGELES - Americká speváčka Pink, ktorá s manželom Careym Hartom čaká svoje prvé dieťa, zverejnila na Twitteri čierno-bielu fotografiu svojho zaobľujúceho sa bruška.

Reagovala tak na podľa jej vlastných slov "neschopných" paparazzov, ktorí sa neustále snažia zachytiť ju ako budúcu mamičku. Tridsaťjedenročná rodáčka z Doylestownu tehotenstvo potvrdila v novembri v šou moderátorky Ellen DeGeneres po tom, čo tieto informácie niekoľko dní kolovali po internete. Prvého potomka si podľa vlastných slov s manželom naplánovala. Na svojej oficiálnej webovej stránke www.pinkspage.com nedávno napísala, že dieťa bude milovať aj s jeho možnými chybami.

Speváčka, ktorá má na svojom konte päť štúdiových albumov, momentálne boduje s novým singlom Fuckin' Perfect. Minulý týždeň s ním debutovala na druhej priečke v americkom rebríčku Billboard Hot 100. Držiteľka dvoch ocenení Grammy singel zaradila na kompiláciu Greatest Hits... So Far!!! (2010). Pink z tejto výberovky už jeden singel vydala - s piesňou Raise Your Glass dokonca rebríček Billboard vlani dobyla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu