Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Drsné VIDEO speváčky Pink: Anorektička sa reže žiletkou!

Speváčka Pink vložila do svojho videa ďalší šokujúci odkaz Zobraziť galériu (11)
Speváčka Pink vložila do svojho videa ďalší šokujúci odkaz

LOS ANGELES – Posvietila si na „dokonalosť“! Kontroverzná speváčka Pink (31) má na konte ďalší vydarený hudobný kúsok dotýkajúci sa problému mladých dievčat. Z videoklipu, ktorý k nemu natočila, však naskakujú zimomriavky. Pripravte sa na vyziabnutosť, rezné rany a veľa krvi!

Krvavý kúpeľ, rezanie žiletkou do predlaktia, či vychudnutá anorektička! To všetko nájdete v zbrusu novom videu, o ktoré sa pričinila hudobná hviezda Pink. Ako však sama tvrdí, rozhodne nejde o propagáciu samovrážd. Desivými zábermi chce upriamiť pozornosť na problémy dievčat v našej spoločnosti – súčasná predstava o ich dokonalosti je totiž poriadne pokrivená!

„Rezanie a samovražda, dva veľmi odlišné symptómy toho istého problému, sa na nás valia,“ prezradila tehotná blondínka. Sama si totiž uvedomuje, že podobných prípadov má vo svojom okolí viac než dosť: „Mnohí z nás videli niektoré hviezdičky s čerstvými jazvami na červenom koberci, zvyčajne tesne predtým, ako sa vrátili na svoju obľúbenú terapiu.“

Zakrvavená žiletka či slovo vyrezané v ľudskej koži sú možno pohľady pre silnejšie žalúdky, podľa Pink by však ľudia pred nimi nemali utekať: „Je to problém a mali by sme o ňom hovoriť.“ Dúfajme, že klip k singlu F**kin' Perfect nezostane nepovšimnutý predovšetkým v radoch dospievajúcich dievčat. Práve tie si totiž v dnešnej dobe ruky hyzdia v čoraz väčšej miere.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu