Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Shoot ‘Em Up

Zobraziť galériu (8)

Shoot ´Em Up je šialený, drsný a nápaditý akčný film s temným zmyslom pre humor, ktorý divákom sľubuje nekonečnú a rýchlu jazdu.

Clive Owen hrá Pána Smitha, najrozhnevanejšieho a najbezcitnejšieho muža na svete, ktorý je poverený chrániť najnevinnejšiu vec zo všetkých – novorodeniatko. Čoskoro po tom, ako Smith pomôže dieťaťu uprostred prestrelky na svet, zisťuje, že práve ono je terčom útokov nekonečného radu útočníkov vedených záhadným Hertzom (Paul Giamatti).

Uprostred spŕšky striel a čeliac každej možnej prestrelke, akú si len dokážete predstaviť, sa Smith dáva dokopy s prostitútkou menom DQ (Monica Belluciová). Než sa táto provizórna rodina ocitne na nesprávnom konci guľky, musia nájsť odpoveď na otázku, prečo je život bábätka ohrozený. Všetci chcú, aby bolo dieťa mŕtve. Nikto však netuší prečo.

Vo filme Shoot ´Em Up hrajú Clive Owen (Sin City, Inside Man), Monica Belluciová (The Matrix Reloaded, The Passion of the Christ) a Paul Giamatti ( Sideways, Cinderella Man). Objavia sa aj Stephen McHattie a Greg Byrk.

Scenár napísal aj zrežíroval Michael Davis a producentmi boli Susan Montfordová, Don Murphy a Rick Benatttar. Úloh výkonných producentov sa zhostili Douglas Curtis, Toby Emmerich a Cale Boyter.

V prestížnom výrobnom štábe pracovali dvaja víťazi Oscara – kameraman Peter Pau (Crouching Tiger, Hidden Dragon) a Colin Chilvers (Superman: The Movie) - ako aj kostýmový výtvarník Denise Cronenberg, architekt Gary Frutkoff, strihač Peter Amundson a skladateľ Paul Haslinger.

Réžia: Michael Davis
Scenár: Michael Davis
Hudba: Paul Haslinger (Underworld)
Hrajú: Clive Owen (Potomkovia ľudí, Sin City – Mesto hriechu), Monica Bellucci (Kliatba bratov Grimmovcov, Matrix), Paul Giamatti (Iluzionista, Bokovka), Stephen McHattie (Fontána, História násilia), Mike Dopud

Premiéra: 18.10.2007

Orig. názov: Shoot 'Em up
Žáner: akčný, thriller
Krajina pôvodu: USA
Rok výroby: 2007
Dĺžka: 86 min.
Jazyková verzia: slovenské titulky
Odporúčaná prístupnosť: MN-15
Oficiálna stránka: http://www.shootemupmovie.com

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu