Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Kňažko Ábelovej: Príď ku mne na koberček!

Mirka Ábelová Zobraziť galériu (4)
Mirka Ábelová

BRATISLAVA - Osamote, medzi štyrmi očami si chce šéf TV JOJ Milan Kňažko s Mirkou Ábelovou (19) vyjasňovať pozadie sexškandálu v reality šou Dievča za milión!

Exsúťažiaca nedávno verejne odhalila skúsenosť so sexuálnym obťažovaním počas nakrúcania tejto relácie. A to nemala robiť! Jej otvorená spoveď pobúrila vedenie televízie a teraz sa zrejme bude snažiť Mirku "umlčať."

Riaditeľ TV JOJ Milan Kňažko prostredníctvom asistentky včera telefonicky požiadal vyhodenú súťažiacu o osobné stretnutie. Schôdzka zoči-voči sa bude konať už v pondelok! A o čom sa bude táto dvojica rozprávať?

Na pretrase bude horúca sexaféra, ktorú v týchto dňoch na stránkach Nového Času odhalila vylúčená súťažiaca s číslom 21. Tá tvrdila, že si ju počas nedávneho sústredenia v Tunise "odchytil" istý "vplyvný muž" a za postup do finále od nej požadoval sexuálny styk.

"Ponižujúce bolo aj to, keď odomňa chcel orálny sex," zdôverila sa Mirka. Podľa nej však nezostalo iba pri slovných narážkach. Muž chcel viac! "Pokúsil sa ma aj obchytkávať," povedala Ábelová, ktorá jeho snahu o fyzický kontakt okamžite ukončila.

"Myslím si, že pán Kňažko veľmi dobre vie, čo sa v Tunise stalo. Pred zverejnením mojej výpovede som mu totiž poslala e-mail a všetko podrobne vysvetlila. Aké stanovisko on k tomu v pondelok zaujme, zatiaľ netuším," zamýšľa sa vyhodená účastníčka reality show.

"Uráža ma, ak si niekto, kto príde po boku výrobného štábu prestížnej súťaže, dovolí dávať dievčatám sexuálne návrhy. Ja sa nemám za čo hanbiť. Len nerozumiem, prečo zrazu o tom všetci mlčia..." nechápavo krúti hlavou Mirka.

A má pravdu! Veď zatiaľ nik z porotcov súťaže Dievča za milión sa k háklivej téme nechce alebo nemôže vyjadrovať. Majú vari z niečoho strach? Je pravdou, že muž, ktorý obťažoval súťažiace, nie je zamestnancom TV JOJ ani členom výrobného štábu. Ide však o vplyvného a zámožného pána, aj vďaka ktorému mohla táto show vzniknúť!

Kňažko sa v rozhovore medzi štyrmi očami s Ábelovou bude zrejme snažiť docieliť, aby súťaž Dievča za milión "prebehla" bez ďalších škandálov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu