Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Ženy v pokušení - najúspešnejšia česká komédia roka na DVD

Film Ženy v pokušení vychádza na DVD
Film Ženy v pokušení vychádza na DVD

1. októbra 2010 prináša spoločnosť Bontonfilm na slovenský trh DVD s najúspešnejším českým filmom roku 2010 Ženy v pokušení.

Komédia, v ktorej si jednu z hlavných postáv zahrala vynikajúca česká herečka Eliška Balzerová, dosiahol v ČR fantastickú návštevnosť - videlo ho viac ako 1 040 000 divákov. Na Slovensku neodolalo Ženám v pokušení už viac než 72 000 divákov.

Štyridsiatnička Helena, uznávaná odborníčka na manželské problémy, jedného dňa zisťuje, že sa dostala do situácie, aké rieši so svojimi pacientmi. Jej dosiaľ milujúci a milovaný manžel je pristihnutý in flagranti s mladšou ženou a Helena čoskoro bezradne stojí na prahu nového života. Dvadsaťročná dcéra Laura chce byť matke oporou, zároveň sa však potýka s nástrahami vlastnej prvej skutočnej lásky. Na Helenino zdesenie ponúka pomocnú ruku aj matka Vilma, bývalá herečka, ktorá na všetky situácie aplikuje svojráznu školu života.

Výstredná dáma má zaručený recept: nahradiť neporiadneho chlapa chlapom poriadnym. Zdá sa to neriešiteľné, ale na prekvapenie Heleny i Laury muži, s ktorými stojí za to vrhnúť sa bezhlavo do milostného dobrodružstva, tu stále ešte sú. A tri úplne rozdielne ženy zisťujú, ako veľmi sú si podobné a pokiaľ sa má niečo vyriešiť, chce to nadhľad, humor a nestrácať hlavu ani nádej.

 

Info o filme aj na www.bontonfilm.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu