Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Neviditeľný Stealth sa blíži

Sú najlepšími z najlepších a aj to vedia. Zobraziť galériu (4)
Sú najlepšími z najlepších a aj to vedia.

LOS ANGELES - Stealth je anglický názov pre akúkoľvek technológiu, ktorá z lietadla urobí pre radary neviditeľný stroj. Stealth je aj názov nového hollywoodskeho akčného trháka, ktorý má v týchto dňoch svetovú premiéru.

Sú najlepšími z najlepších a aj to vedia. Piloti amerického námorníctva Hery Purcell (Jamie Foxx), Kara Wade (Jessica Biel) a Ben Gannon (Josh Lucas) sú súčasťou súdržnej elitnej jednotky testovacích pilotov, osedlávajúcich prísne tajné stíhačky Talon. Vo chvíli, keď im ich kapitán George Cummings (Sam Shepard) predstaví ich nového "kolegu" EDI-ho, nepilotovanú superstíhačku riadenú umelou inteligenciou, akcia v oblakoch získava okamžite nový význam.

Hoci skúsení piloti zo začiatku stroju neveria, po úspešnej spoločnej akcii ich EDI presvedčí o svojich prednostiach. Postupom času však špeciálne lietadlo začína konať na vlastnú päsť, kým sa jeho počítač úplne nevzoprie rozkazom a rozhodne sa vykonať veľmi riskantnú akciu... Film si najviac užijú priaznivci najmodernejších vojenských technológií. Zároveň však Stealth načrtáva aj príťažlivú myšlienku techniky ako nášho "dieťaťa", ktoré nám má slúžiť, ale môže sa nám aj vymknúť spod kontroly.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu