Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Rozhodnite o tom, ktorá kniha získa titul Kniha roka 2009!

Zúčastnite sa ankety Kniha roka 2009
Zúčastnite sa ankety Kniha roka 2009

Internetové kníhkupectvo Martinus.sk sa rozhodlo osloviť širokú čitateľskú verejnosť a všetkým milovníkom kníh sprostredkovať príležitosť oceniť tie najlepšie knihy roka 2009. A to prostredníctvom prvého ročníka literárnej ankety Kniha roka 2009.

Každoročne sa na pulty kníhkupectiev dostanú stovky výborných kníh. Mnohé si vás získajú pútavým príbehom, originálnou myšlienkou, či pozoruhodným spracovaním. Na tieto knižky chceme pomocou našej ankety upozorniť, aby tak neušli pozornosti ďalších čitateľov, čo by bola škoda. Preto budeme veľmi radi, ak nám s výberom tých najlepších kníh roka 2009 pomôžete! Na základe vášho hlasovania tak spoznáme aj Knihu roka 2009.

Martinus.sk predstaví najobľúbenejšie tituly slovenských čitateľov za rok 2009 dňa 17.mája. Hlasovať a ovplyvniť výsledky je možné on-line na stránke www.kniharoka.sk do 15. mája. Hlas svojej obľúbenej knižke dalo už vyše 15.000 z vás.

Ako inšpirácia pri hlasovaní môže poslúžiť rebríček najpredávanejších titulov minulého roka na Martinus.sk. Prvej desiatke najpredávanejších titulov kraľuje záverečný diel úspešnej upírskej ságy „Úsvit“, ktorý nasleduje tretí diel tohto fascinujúceho romantického eposu pod názvom „Zatmenie“. Oba tituly z pera americkej spisovateľky Stephenie Meyerovej prinieslo slovenským čitateľom vydavateľstvo Tatran. Tretie miesto obsadil krimi román Dominika Dána „Mucha“ z dielne vydavateľstva Slovart, ktorý sa tak stal najpredávanejším slovenským titulom roka 2009.

 

Desať najpredávanejších titulov minulého roka na Martinus.sk:

1. Úsvit Stephenie Meyerová – Tatran

2. Zatmenie Stephanie Meyerová – Tatran

3. Mucha Dominik Dán – Slovart

4. Chatrč William Paul Young – Tatran

5. Mal to byť pekný život Andrea Coddington – Evitapress

6. Nová miniencyklopédia prírodnej liečby Igor Bukovský - AKV - Ambulancia klinickej výživy

7. Zdochnuté srdce Eli Elias - Ikar

8. Všetko alebo nič: Príbeh pokračuje Eva Urbaníková - Evitapress

9. Mafia na Slovensku Gustáv Murín - Albert Marenčin - Vydavateľstvo PT

10. Teraz to zíde Igor Bukovský - AKV - Ambulancia klinickej výživy

 

Takto teda vyzerá rebríček tých najžiadanejších titulov minulého roka na Martinus.sk. O tom, ako bude vyzerať rebríček tých najobľúbenejších kníh roka 2009, rozhodnite spolu s nami v prvom ročníku ankety Kniha roka 2009. Pre hlasujúcich má Martinus.sk pripravené krásne ceny!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu