Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Už zajtra v ŠH na Pasienkoch Richard Rikkon a jeho hostia

Richard Rikkon
Richard Rikkon

BRATISLAVA - Koncert s názvom „Richard Rikkon uvádza“ začína už tento štvrtok 8.novembra o 19-tej hodine v športovej hale na bratislavských Pasienkoch a hostiteľ sľubuje skvelý hudobný zážitok.

O ten sa okrem Richarda Rikkona postarajú: Maťo Ďurinda, Martina Schindlerová, Tina, Katarína Hasprová, Ivan Štroffek a Barbara Haščáková spolu so symfonickým orchestrom, rockovou rytmikou a hudobným aranžérom Tomášom Rédeyom (Let´s dance).

Uplynulú nedeľu prebehla prvá skúška a všetci zúčastnení sú nadšení novými aranžmá svojich skladieb. Spokojný je teda aj hostiteľ večera: „Áno musím povedať, že ma príjemne prekvapili všetci interpreti. Takmer bez námietok prijali aranžmány, ktoré som im ponúkol. Bolo vidieť, že sa tešia z toho, že som objavil nové hudobné rozmery ich hitov.Teda okrem Barbary, ktorá prilieta z USA na Slovensko v utorok…Ale či sa mi to podarilo, alebo nie – to uvidíme až vo štvrtok večer…Najpodstatnejšia bude pre nás všetkých reakcia publika na Pasienkoch…“

Projekt klavírneho virtuóza Richarda Rikkona a jeho hostí je prvým formátom svojho druhu na Slovensku. Pripravených je takmer tridsať známych hitov a klasických melódií v netradičnej úprave a to všetko pod dirigentskou taktovkou Karola Kevického. Klasická hudba je prearanžovaná do popového rytmu a naopak, popové hity budú rozšírené o sláčikový orchester a klavír. Takto sa môžu návštevníci bratislavského koncertu tešiť na viac, či menej známe hitovky: Matka, Skúsime to cez vesmír, Láska drž ma nad hladinou, Nekonečná pieseň, Je T´aime, Viem, že povieš áno, Isabel a tiež megahit Mekyho Žbirku Atlantída vo verzii zo semifinále retroshow Môj najmilší hit, teda v podaní Katky Hasprovej.

Všetci priaznivci populárnej hudby sú srdečne pozvaní 8. novembra 2007 na megakoncert s podtitulom „…Hudba nemá žiadne hranice… je ako vesmír, niekde sa začala a nikde nekončí...." Richard Rikkon a jeho hostia Vás presvedčia, že medzi klasikou a popom existujú mosty.
Predpredaj vstupeniek online v sieti Ticketportal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu