Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Šok! Princezná Leia z Hviezdnych vojen: Šňupala počas nakrúcania!

Carrie Fisher Zobraziť galériu (4)
Carrie Fisher (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Americká herečka Carrie Fisherová, predstaviteľka princeznej Leiy z kultovej filmovej sci-fi série Hviezdne vojny, spravila šokujúce priznanie. Pri nakrúcaní piateho dielu ságy totiž brala kokaín!

"Koks mi ani tak veľmi nechutil," povedala. "Bol to prípad, kedy som brala čokoľvek, čo som potrebovala k tomu, aby som sa dostala do nálady," vyhlásila. Fisherová mala devätnásť, keď Leiu hrala.

Kokaín brala pri nakrúcaní epizódy Star Wars: Epizóda V - Impérium vracia úder. Nakoniec zistila, že závislosť nezvláda. "Uvedomila som si, že som do toho spadla o trochu viac než ostatní ľudia a že v tom prestávam mať na výber," prezradila.

V súčasnosti má herečka 53 rokov. Keď mala 24, lekári jej diagnostikovali bipolárnou poruchu. Tá sa prejavuje nadmernými zmenami nálad i vitality a niekedy obmedzuje schopnosť celkového "prirodzeného" fungovania.

V súčasnosti Fisherová hrá v show pre jediného herca s názvom Wishful Drinking. S drogovou závislosťou bojuje dlho. Najdlhšie vraj vydržala nebrať droogy osem rokov. "Teraz som tri roky čistá... nemizne to, je to ako vírus," povedala o drogách. Z opakovanej závislosti vraj má strach. "Našťastie, drogy, ktoré mám rada - tabletky a lieky proti bolesti - je možné len ťažko dostať. Nemám na to tú energiu," priznala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu