Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Na STV bude pohreb aj SuperStar

BRATISLAVA - Slovenská televízia odvysiela v piatok 9. kolo hudobnej šou SuperStar i napriek tomu, že v ten istý deň sa bude celý svet lúčiť s pápežom na jeho pohrebe. Verejnoprávna televízia tak poprela všetky dohady o tom, či preloží, alebo úplne zruší piatkové vysielanie najsledovanejšieho programu. Dôvod je jednoduchý - v hre sú peniaze...

Manažéri STV na pondelkovom rokovaní dospeli k definitívnemu rozhodnutiu. Relácia Slovensko hľadá SuperStar sa v piatok odvysiela a v nezmenenom čase! "Uvažovali sme nad všetkými možnosťami. Dospeli sme k názoru, že program odvysielame. Približne o 9.45 hod. začneme s priamym prenosom z pohrebu Jána Pavla II., s ktorým sa týmto dôstojne rozlúčime," uviedol člen manažmentu STV Branislav Zahradník.

Televízia si podľa neho nemôže dovoliť stiahnuť úspešný a dobre zarábajúci hudobný projekt z vysielania Jednotky. "V SuperStar bola prestávka počas veľkonočných sviatkov, ďalšia pauza by narušila plynulosť hudobnej šou," dodal Zahradník.

Okrem toho na Slovensku nie je legislatíva, ktorá by definovala štátny smútok, ako napríklad v Poľsku či Taliansku, kde ho vyhlásili po smrti Svätého Otca. Neexistujú teda žiadne právne páky, ktoré by STV zakazovali SuperStar odvysielať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu