Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Desmonda z Nezvestných obvinili zo sexuálneho obťažovania

Henry Ian Cusick, predstaviteľ postavy Desmonda Humea Zobraziť galériu (3)
Henry Ian Cusick, predstaviteľ postavy Desmonda Humea (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Chelsea Stone, ktorá tvrdí, že bola sexuálne obťažovaná a následne vyhodená zo seriálu Nezvestní (2004), žaluje televíziu ABC a herca Henryho Iana Cusicka. Podľa jej slov Cusick, predstaviteľ postavy Desmonda Humea, ju v októbri 2007 bozkával a dotýkal sa jej pŕs a zadku.

Dvanásť dní po údajnom obťažovaní a sťažovaní sa na jeho správanie ju zo štábu pripravujúceho seriál vyhodili. Stone pracovala pre televíziu ABC od roku 1997. Prípad od piatku rieši losangeleský vyšší súd. Televízia ABC ani Cusick sa k obvineniam doposiaľ nevyjadrili.

Seriál Nezvestní rozpráva príbeh o stroskotancoch, ktorí prežili nehodu lietadla na ostrove nachádzajúcom sa uprostred oceánu. Pilotný diel dobrodružnej série odvysielala televízia ABC 22. septembra 2004. V súčasnosti sa vysiela už piata séria. Nezvestní získali už niekoľko cien Emmy a v roku 2006 si ich tvorcovia odniesli aj prestížny Zlatý glóbus v kategórií Najlepší televízny seriál - dráma.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu