Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Vyziabnutá Donna z Beverly Hills: Kto povedal, že je supermama?

Tori Spelling Zobraziť galériu (6)
Tori Spelling

LOS ANGELES - Dcéra slávneho televízneho producenta Aarona Spellinga († 83) momentálne vychováva dve ratolesti a o tento zážitok sa rozhodla podeliť aj so svojimi fanúšikmi. Tori (35) napísala knihu, ktorú však sotva vládze udržať - je totiž zoslabnutá a vychudnutá na kosť!

Herečka v pondelok uviedla na trh v poradí druhú knihu z vlastnej tvorby s názvom Mommywood. Viac ako svojím výtvorom však tentoraz zaujala extrémne štíhlou postavou v smaragdovozelených šatách, ktorá má na míle ďaleko od sexi popôrodných kriviek. Tori na párty sprevádzal manžel Dean McDermott, dvojročný syn Liam a desaťmesačná dcérka Stella. Práve jej roztomilé potomstvo ju inšpirovalo k napísaniu zážitkov z materstva z pohľadu hollywoodskej maminy.

Blondínka sa nedávno vrátila do tínedžerského seriálu Beverly Hills 90210, ktorý naštartoval jej hereckú kariéru. Úlohu Donny Martinovej, ktorou sa preslávila v pôvodnej verzii seriálu svojho otca, stvárňuje i po rokoch. Povráva sa, že práve návrat pred kamery ju dohnal k poruchám príjmu potravy - jej mladšie kolegyne sú totiž takisto veľmi útle.

Zaujímavosťou je, že herečka sa vôbec nestretáva so svojou matkou. Hoci obe dámy spolu neprehodili slovo celú večnosť, Tori akékoľvek dohady o nezhodách zmietla zo stola: "Milujem svoju matku, vždy som ju milovala a nepochybujem, že ona ma takisto ľúbi. V žiadnom prípade som ju od nás neodrezala. Ak by chcela navštíviť svoje vnúčatá, pousilovala by sa o to. Vie, kde bývame."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu